AstroCafe Blog

Dumnezeu este puterea in care ma incred.

Dumnezeu e siguranta ta in toate imprejurarile. Vocea Lui vorbeste pentru El in toate situatiile si in fiecare aspect al tuturor situatiilor, spunandu-ti exact ce sa faci ca sa Ii chemi in ajutor puterea si protectia. Dumnezeu nu face exceptii, deci exceptiile nu exista. Iar vocea care vorbeste pentru El gandeste ca El.

Astazi vom incerca sa trecem de propria ta slabiciune si sa ajungem la sursa adevaratei tale puteri. Caci daca te increzi doar in tine, incercand sa tii mereu lucrurile sub control, ai toate motivele sa fii ingrijorat, nelinistit si infricosat.

Sunt necesare patru intervale practice de cate cinci minute fiecare si ti se recomanda insistent sa intreprinzi perioade practice mai lungi si mai frecvente. Inchide ochii si incepe, ca de obicei, cu repetarea ideii de azi. Apoi acorda un minut sau doua cautarii unor situatii din viata ta in care ai investit frica, alungand-o pe fiecare cu cuvintele:

Dumnezeu este puterea in care ma incred.

Incearca acum sa lasi in urma toate fricile legate de sentimentul tau de inadecvare. E evident ca orice situatie care te face sa te ingrijorezi este asociata cu ganduri de inadecvare, pentru ca altfel ai fi sigur ca-i poti face fata. Nu increzandu-te in tine vei reusi sa castigi incredere in tine, dar puterea lui Dumnezeu din tine reuseste in toate. Puterea sta in fiinta ta si nu in ego-ul tau.

Recunoasterea propriei fragilitati este un pas important in corectarea greselilor tale, desi nu e un pas suficient. E nevoie sa constientizezi in plus ca increderea in adevarata ta putere se justifica pe deplin in orice situatie si in fiecare privinta.

In a doua parte a intervalului, incearca sa patrunzi in strafundul mintii tale si sa ajungi intr-un loc cu adevarat sigur. Vei recunoaste ca ai ajuns acolo daca ai o senzatie de pace profunda, chiar si pentru un moment. Desprinde-te de toate lucrurile neinsemnate care clocotesc si spumega la suprafata mintii tale. Exista un loc in tine unde e pace deplina. Exista un loc in tine unde nimic nu e imposibil. Exista un loc in tine unde sta puterea lui Dumnezeu.

In cursul zilei, repeta ideea cat mai des, ca raspuns la orice vine sa te tulbure. Tine minte ca pacea este dreptul tau.

(din Curs de Miracole)

O zi miraculoasa sa avem!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*