AstroCafe Blog

Dumnezeu este Mintea cu care gandesc.

Aceasta este cheia pentru a afla ce sunt adevaratele tale ganduri. Nu exista nicio legatura intre ce este adevarat si ce consideri tu ca este adevarat. Nimic din ce consideri ca sunt adevaratele tale ganduri nu seamana cu adevaratele tale ganduri. Nimic din ce consideri ca vezi nu seamana cu ce-ti va arata viziunea.

Tu gandesti cu Mintea lui Dumnezeu. De aceea, iti impartasesti gandurile cu El, asa cum si El si le impartaseste pe ale Lui cu tine. Gandurile tale si ale Lui sunt gandite de aceeasi Minte. Gandurile tale sunt in Mintea lui Dumnezeu, dupa cum esti si tu. Ele sunt si in Mintea ta, acolo unde este El. Asa cum tu faci parte din Mintea Lui, tot asa si gandurile tale fac parte din Mintea Lui.

Unde sunt, atunci, adevaratele tale ganduri. Astazi vom incerca sa ajungem la ele. Le vom cauta in mintea ta, pentru ca acolo si sunt. Si trebuie sa mai fie acolo, pentru ca nu se poate sa-si fi parasit sursa.

Astazi e nevoie de trei intervale practice, de cinci minute fiecare. Vom incerca sa parasim ce e neadevarat si sa cautam ce e adevarat. Vom nega lumea in favoarea adevarului. Nu vom lasa gandurile lumii sa ne traga inapoi. Nu vom lasa convingerile lumii sa ne spuna ca ce vrea Dumnezeu sa facem este imposibil. In schimb, vom incerca sa recunoastem ca e posibil numai ce vrea Dumnezeu sa facem.

Vom incerca si sa intelegem ca vrem sa facem numai ce vrea Dumnezeu sa facem. AVem toate motivele sa credem ca vom reusi astazi. Asta e Voia lui Dumnezeu.

Incepe exercitiile de astazi repetand ideea zilei cu ochii inchisi. Petrece-ti apoi cateva momente, incercand sa vii cu cateva ganduri de la tine, nelasand ideea sa-ti scape. Dupa ce ai adaugat vreo patru- cinci ganduri de la tine, repeta ideea zilei, spunandu-ti cu blandete:

Adevaratele mele ganduri sunt in mintea mea. As vrea sa le gasesc.

Sub toate gandurile fara sens stau gandurile pe care le-ai gandit la inceput, impreuna cu Dumnezeu. Ele sunt si acum in mintea ta, complet neschimbate. Si vor fi mereu in mintea ta. Tot ce  ai gandit de atunci incoace se poate schimba, dar Temelia este mereu neschimbata.

Abordeaza acest exercitiu ca si cand te-ai apropia de un Altar dedicat lui Dumnezeu.

Repeta ideea zilei cat mai des astazi. Iar in intervalele mai scurte de pe parcursul zilei, dedica 1- 2 minute pentru a aprecia sfintenia mintii tale. Detaseaza-te atat cat reusesti de toate gandurile nedemne de Dumnezeu. Si mulumeste-i pentru gandurile pe care le gandeste cu tine.

(din Curs de miracole)

Sa aveti o zi plina de iubire si lumina!

11 Comments

 • Stanescu Carmen says:

  Buna dimineata! Dumnezeu este Mintea cu care gandesc. :*

 • Andra says:

  Neata, miraculosilor :)
  Dumnezeu este Mintea cu care gandesc.

  @Nico: Neata! Nico, ieri am “chiulit” de la exercitiu. Si azi dimineata am vazutcat de frumos si important era. Pot sa il fac si pe el astazi .. sau nu sunt recomandate mai multe exercitii pe zi? Multumesc.

 • Dana says:

  minunat gand ai avut Nico . pup u

 • Florin says:

  Nicole esti geniala!
  Multumesc!

 • elena grosa says:

  Dumnezeu este Mintea cu care gandesc!

 • Aura says:

  Dumnezeu este Mintea cu care gandesc!

 • Nico says:

  Buna dragilor! Cum merge exercitiul?
  @Andra: Cred ca cel mai bine este sa practici ideea de azi. Oricum, exercitiile se repeta, mereu in alta forma. Mai bine faci unul bine, zic :)
  Va imbratisez cu drag pe toti!

 • Andra says:

  @Nico: Multumesc! Asa fac. :)
  Mie mi se pare un pic “altfel” ziua de astazi. Simt nevoia sa ma detasez de toata vorbaria celor din jur careia nu ii mai gasesc prea mult sens .. si sa fiu mult mai atenta la ce exista in interiorul meu. Simt ca in interiorul meu se afla ceva ce devine tot mai important si mai pretios.
  Sper ca sunt pe drumul cel bun :)

 • ANITA says:

  Dumnezeu este Mintea cu care gandesc.

 • Miki says:

  Prezent!Dumnezeu este Mintea cu care gandesc.

 • Daniela says:

  Ganduri frumoase au venit in timpul acestui exercitiu, Dumnezeu se bucura impreuna cu mine, se bucura ca il caut:) ca m-am intors…
  Pup Nico :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*