AstroCafe Blog

La multi ani!

October 13, 2010

La multi ani, cea mai buna si frumoasa soacra din lume! Iti multumesc ca-mi esti mama din prima zi in care te-am cunoscut, ca nu m-ai lasat nicio secunda sa te percep ca pe o soacra din povestile nesfarsite pe care le spun oamenii, cu "soacre- poame acre!"

Te iubesc! Si iti multumesc pentru toate momentele in care imi inspiri liniste si echilibru, pentru toate cuvintele de incurajare si pentru bucuria cu care vii in intampinarea fiecarui succes pe care-l am. Iti multumesc ca esti alaturi de noi, fara sa pui conditii si fara sa te superi vreodata. Esti un om minunat si ma simt binecuvantata ca am asemenea socri, pe care nu-i pot privi decat ca pe niste parinti.

Mi-ai adus in viata asta bucuria de a avea doua mame. Una aici, aproape, si una ceva mai departe. Iti multumesc pentru ca m-ai primit si "adoptat" cu atata caldura, bucurie si mandrie! Iti multumesc pentru toate momentele in care ma asculti. Iti multumesc chiar si pentru momentele in care stiu ca te rogi pentru noi, sa ne fie bine. Ne e bine, mama! Ne e bine cu noi si ne e bine cu voi! Suntem daruiti cu o familie minunata si tu ai o mare contributie la fericirea noastra.

Te admir din toata inima pentru cine esti, pentru eleganta ta, pentru calmul tau, pentru frumusete, pentru generozitate, pentru delicatete... Iarta-ma pentru toate momentele in care uit sa-ti arat asta. Te iubesc! Iti multumesc! Sunt recunoscatoare ca esti in viata mea! La multi ani frumosi, luminosi, plini de iubire!

6 Comments

 • Ema says:

  Draga Nico
  Frumos de tot ai scris …Sunteti norocoase amandoua! :) La multi ani, cu drag!

 • simona says:

  Mereu imi umpli ochii de lacrimi, Nico!:)/ am renuntat sa ma mai intreb de ce te-am cunoscut…
  La multi ani, d-na Svarlefus! Cred ca sunteti cea mai fericita mama si coacra din lume sa primiti asemenea marturisiri si sa aveti asemenea copii!

 • Mama Sica says:

  Copil frumos, când am citit despre tot ce simti şi gândeşti despre mine,despre noi , îţi mărturisesc că am plâns, am plâns de fericire.Îţi mulţumesc pentru aprecieri şi pentru felul în care m-ai perceput.Mă bucur să avem în familie un copil ca tine, frumos şi înţelept,mă bucur să aflu că ne simţiti aproape de voi.Pentru noi, nimic nu este mai important pe lumea asta,decât fericirea voastră. Sunt tare mulţumită că am reuşit să-ţi fiu mamă şi nu o soacră rea .Te iubesc şi te preţuiesc.

 • Mama Sica says:

  Ema , îţi mulţumesc! Ai dreptate .Mi-a dat Dumnezeu o fată aşa cum mi-am dorit .
  Îţi mulţumesc şi ţie Simona. Sunt într-adevăr o mamă fericită.

 • DANUTZA says:

  La multi ani!Sa ne traiti multi ani fericiti! Sunteti o DOAMNA minunata ,calda si generoasa. Va iubim si va dorim din toata inima ca tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta sa vina -n viata dvs. Va pupa cu mult drag copiii de la Adjud.

 • Mama Sica says:

  Dragi copii de la Adjud ,
  Vă mulţumesc pentru urările şi pentru gândurile voastre frumoase.Vă îmbrăţişez cu drag.

1 Trackback or Pingback

 • […] La multi ani! Wed Oct 13, 2010 11:50 am La multi ani, cea mai buna si frumoasa soacra din lume! Iti multumesc ca-mi esti mama din prima zi in care te-am cunoscut, ca nu m-ai lasat nicio secunda sa te percep ca pe o soacra din povestile nesfarsite pe care le spun oamenii, cu “soacre- poame acre!” Te iubesc! Si iti multumesc pentru toate momentele […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*