AstroCafe Blog

Mama
Multumesc, mama! Pentru ca mi-ai permis sa vin in aceasta viata prin tine. Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai dat putere, mi-ai zambit si m-ai vazut buna. Multumesc pentru toate momentele in care m-ai mangaiat, alintat, ingrijit, imbratisat. Pentru noptile nedormite, pentru sedintele cu parintii, pentru emotiile din momentele importante si grijile pe care ti le-ai facut ori de cate ori ma stiai bolnava sau suparata. Pentru ca m-ai iertat ori de cate ori te-am suparat. Multumesc pentru gratia cu care traiesti, pentru generozitate, discretie si smerenie. Multumesc pentru ca m-ai lasat sa fac singura cele mai importante alegeri in viata, chiar si atunci cand te-ai indoit de ele. Iti multumesc pentru ca n-ai renuntat niciodata la familia ta, si ai pus-o mai presus de tine, oricat de incercata ai fost de viata. Iti multumesc pentru fiecare moment in care mi-arati ca esti mandra de mine. Iti multumesc si te pretuiesc pentru tot ce esti, mama. Te iubesc! La multi ani!

Sora
Iti multumesc, draga mea! Pentru ca imi esti partener in experientele din aceasta viata, pentru ca ai contribuit, cu sau fara voia ta, la cresterea si evolutia mea, la cine sunt eu astazi. Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai creat spatiul necesar pentru a-mi deschide inima, pentru ca mi-ai fost model, sursa de inspiratie si mentor. Multumesc pentru siguranta pe care mi-ai oferit-o in cele mai dificile momente prin care am trecut impreuna, pentru tot ce am invatat de la tine, pentru toate momentele in care ai avut grija de mine. Iti multumesc chiar si pentru certurile noastre, care m-au provocat sa ma vad asa cum sunt, dar si pentru momentele emotionante si profunde pe care le experimentez tot mai des alaturi de tine. Multumesc ca mi-ai permis sa-i fiu nasa lui Ayan si pentru ca-mi dai voie sa fiu parte din viata lui. Te iubesc! La multi ani!

Mama... barbatului meu
Draga mama, iti multumesc pentru cum ai crescut minunea asta de barbat care-mi este alaturi. Iti multumesc pentru felul in care stii sa-mi fii mama si pentru ca, de cand te-am cunoscut, am uitat semnificatia cuvantului "soacra" si m-am ales cu inca o mama. Iti multumesc pentru grija pe care mi-ai aratat-o, pentru blandete, intelecpiune si eleganta. Iti multumesc pentru toate momentele in care m-ai aprobat, sustinut si incurajat, pentru ca mi-arati mereu cat esti de mandra de mine, pentru ca pui mai presus de tine fericirea noastra. Iti multumesc pentru ca ne-ai dat spatiu, ne-ai permis sa ne traim relatia asa cum credem si nu m-ai criticat niciodata. Iti multumesc pentru ca ma faci sa ma simt iubita si pentru ca, din primul moment in care ti-am trecut pragul, m-am simtit ca acasa. Iti multumesc pentru contributia importanta pe care ai avut-o in construirea unei familii mari si frumoase. Te iubesc! La multi ani!

Multumesc tuturor femeilor din viata mea, din toata inima! Pentru cine sunt, ce mi-au oferit, cum m-au provocat!

La multi ani, femeie minunata! Oriunde si oricine esti! Aici e darul meu pentru tine.

4 Comments

 • Isabela says:

  Ce frumooos :) Te felicit, Nico, pentru femeile speciale din viata ta. Le ai pentru ca le meriti din plin. La multi ani, femeie rara! Te iubesc

 • Ioana says:

  Emotionant si foarte frumos trait si exprimat. Felicitari pentru cine esti si pentru femeile frumoase din jurul tau! Multumesc ca te cunosc si ca ma atingi cu energia si frumusetea ta! La multi ani, plini de magie! :)

 • Mama Sica says:

  Sunt emoţionată şi fericită pentru aprecieri şi pentru gândurile tale frumoase.Mă bucur că faci parte din familia noastră. Te admir pentru înţelepciunea ta, pentru frumuseţea sufletului ,pentru armonia pe care o creezi în jurul tău.Te iubesc şi te preţuiesc! La mulţi ani!Mama

 • emanuela says:

  desi este putin cam departe ca data de calendar, imi face bine sufletului sa vad oameni fericiti cu mamele lor.

  eu Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru mama mea, dar mai ales pentru sora mea.

  cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*