AstroCafe Blog

“Neatza” din nou!

October 22, 2011

Din nou in echipa  "Neatza cu Razvan si Dani" ( 8:00- 10:00h, Antena 1).

Am zis eu ca nu mai vreau matinal, dar atata ii iubesc si ii respect pe oamenii astia,  incat am gasit o solutie fericita pentru toata lumea si iata-ma din nou in echipa. Prin urmare, de luni 24 octombrie, ne vedem la "Neatza" (8:00-10:00h, Antena 1)! :)

Voi  realiza si prezenta rubrica "Horoscop"  intr-o abordare astro-spirituala, asa cum te-ai obisnuit. Voi fi prezenta in fiecare emisiune de doua ori, atat in intervalul 8:00-9:00h, cat si in intervalul 9:00- 10:00h.

Sa fie intr-un ceas bun revenirea in echipa minunata "Neatza cu Razvan si Dani"! Va asteptam cu drag!

(Foto: Radu Iordan)

7 Comments

 • Alina says:

  Iti doresc dimineti frumoase! Ale mele sigur o sa fie pentru ca o sa-mi beau cafeaua cu tine in fiecare zi. Minunaaaaaaaaat! Te imbratisez! Bafta! Te iubesc!

 • iulia says:

  ma bucur nespus pentru revenirea ta,chiar daca te vad asa putin,mi-a fost tare dor de tine,imi este dor inca de emisiunea ta,,harta vietii,, noroc cu..arhiva. daca vii vreodata in timisoara da-mi de veste.te admir mult de tot,mult succes si multe impliniri cu sanatate.
  iulia

 • emanuela says:

  cu dreptul inainte!

  cu drag

 • dana says:

  m-am bucurat azi dimineata sa te revad la ‘Neata dar nu pot sa inteleg de ce ‘Neata si nu Harta vietii? Emisiunea ta atingea multe suflete intr-un fel mult mai folositor lor decat rubrica de la ‘Neata… sa fie intr-un ceas mai bun ca data trecuta :-)

 • narioara says:

  ce bine ca ai revenit pe ecrane chiar si pe acest format, asteptam si Harta vietii,mult susces in continuare

 • anca says:

  Mă bucur şi succes maxim pe ai departe!!!

 • Hummer says:

  Eşti foarte frumoasă.Ma uit la tine la tv şi nu sunt atent la ce spui.pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*