AstroCafe Blog

Joi 13 nov. la Antena 2!

November 9, 2008

                                                      

Am fost astazi la emisiunea Cristinei Cioran, "Am ceva de spus".Emisiunea este inregistrata si va fi difuzata nu astazi , ci joi de la 23:15.

  Eu apar in a doua parte a emisiunii. Am abordat subiecte foarte interesante asa ca va recomand cu caldura sa va uitati. M-am simtit foarte bine, m-am bucurat s-o revad pe Cristina, atmosfera a fost destinsa,deci emisiunea a iesit bine cred!

  Chiar merita sa va uitati!

  Vizionare placuta!

8 Comments

 • gabidari says:

  marele meu regret e ca nu pot sa vad emisiunea,dar sint sigura ca vei straluciiiiiii!!!Apropo eu prind doar tvr international,nu am nici o sansa sa vad acolo o emisiune cu tine??trebuie sa astept pina in vara ce vin in tara?

 • Nico says:

  Nu stiu sigur,dar s-ar putea sa existe pe site-ul Antenei 2, arhiva emisiunilor. Incearca!
  Daca nu, singura sansa este sa nu adoarma Nik (Nicoletta noastra) si sa inregistreze emisiunea.:)

 • nik says:

  io eram pregatita si in seara asta. de ce nu m-ai anuntat muica? Am baut si doua cafele si un ceai verde…..

 • Nico says:

  Daca stiam ,anuntam iti dai seama! In seara asta am aflat!

 • onutza says:

  abia astept sa te vad! Bravo! Felicitari!

 • Dan Arie says:

  Am vàzut emisiunes cu Cristina, (din Canada)doresc sà và felicit pentru demonstratia pe care ati fàcut-o de o gîndire clarà, pentru metafora splendidà a sacului cu pietre… Si sà và multumesc pentru càldura si frumusetea sufletului pe care o aràtati…
  Cu plàcere, Daniel

 • felice says:

  eu am vazut emisiunea abia azi, in reluare, si m-a impresionat foarte mult. m-a impresionat in primul rand pt tema abordata, fiindca rar se abordeaza astfel de teme spirituale si profunde la tv si mai ales sustinute de persoane competente; si apoi m-a impresionat fiindca era exact ceea ce aveam eu nevoie sa aud in acele momente. Felicitari pentru abordare si pentru felul in care reusesti sa transmiti (direct la suflet) toate aceste informatii

 • Nico says:

  Va multumesc din suflet pentru aceste ganduri frumoase, dar mai ales pentru faptul ca le-ati scris aici! Aceasta este recunoasterea muncii mele si sunt fericita cand oamenii primesc cu sufletul ceea ce le transmit!
  Va multumesc pentru vizita tuturor si va astept cat mai des alaturi de mine, aici, in casuta mea virtuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«