AstroCafe Blog

Chiar daca oficial am intrat in vacanta, iata ce am pregatit de sarbatori si pe unde ma vedeti:

Vineri, 24 decembrie, aveti editie speciala Harta Vietii, cu Marius Ciprian Pop, De la ora 17:00!

Sambata, 25 dec, ora 15:00, la Antena 2, "A fost odata, de Craciun" cu ganduri de Craciun ale vedetelor Antena 2.

Pe 31 decembrie, de la ora 16:00, aveti editie speciala Harta Vietii, cu previziuni astrologice detaliate pentru 2011. Invitat : prietenul si colegul meu ValeriuPanoiu.

Incheiem apoteotic cu Mondelionul de pe Antena 2, unde ma puteti vedea impreuna cu colegii mei jucand in Gaitele (Mihaela Tatu, Diana Munteanu Niculescu, Simona Balanescu, Irina Corduneanu si eu), cantand Mamma Mia - Abba( Florentina Fantanaru, Silviu Andrei, Alin Oprea si eu :)), jucand in Dallas (sunt Pamela)... O sa fie foarte tare!

Pe 29 decembrie, ma puteti vedea si la "Neatza cu Razvan si Dani", unde vorbesc tot despre 2011 din perspectiva astrologica.

Va doresc sa sarbatoriti frumos, sa faceti ce va place, sa fiti cu oamenii care va sunt dragi si sa intrati in noul an cu incredere, bucurie si iubire!

2 Comments

  • DAVID CARMEN says:

    Nicoleta, te admir de cand ai aparut prima data dimineata la Antena 1 si am incredere in horoscopul tau. Acum ti-am descoperit blogul si sunt incantata. Mult succes !

  • ally b says:

    Incep prin a spune ca emisiunea este o fereastra catre suflet. As dori sa propun o tema:
    cum sa spui o rugaciune, sau sa-ti exprimi gandurile bune in privinta persoanelor din jur sau a ta dar transmitand mesajul corect universului. Ptr ca uneori ai intentii bune dar transmiti incorect. Ce pot sa-i doresc sufletelului meu din burtica? :) Multumesc

1 Trackback or Pingback

  • […] La tv, de sarbatori! Suntem JOY! Fri Dec 24, 2010 15:28 pm Chiar daca oficial am intrat in vacanta, iata ce am pregatit de sarbatori si pe unde ma vedeti: Vineri, 24 decembrie, aveti editie speciala Harta Vietii, cu Marius Ciprian Pop, De la ora 17:00! Sambata, 25 dec, ora 15:00, la Antena 2, “A fost odata, de Craciun” cu ganduri de Craciun ale vedetelor Antena 2. Pe 31 decembrie, […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*