AstroCafe Blog

Vlahia Inn este o pensiune de 4* aflata in Moieciu de Sus, intr-un loc absolut superb. Am stat doar o noapte, dar ne-am simtit, eu si sotul meu, ca acasa. Vila este decorata cu mult bun gust, imbinand stilul medieval cu cel modern, in culori calde, atent alese, cu detalii decorative rafinate, multe multe flori la ferestre si pe terasa...

M-am simtit ca intr-o poveste, pentru ca atmosfera este usor zen, asa cum imi place mie. De cum am pus piciorul acolo (de fapt gasisem aceasta pensiune pe internet si m-am dus sa o vad pentru tabara pe care vreau sa o organizez), am stiut ca e locul perfect pentru tabara, asa cum am gandit-o.

Nu mai putin importanta este atitudinea oamenilor de acolo, a proprietarilor (niste moldoveni, de-ai nostri adica) si a intregii echipe. Calda si primitoare. In vocabularul lor, cred ca nu exista "nu se poate". Au venit in sprijinul tuturor ideilor pe care le-am avut cu privire la tabara si stiu ca asa va fi si in continuare. Le multumesc din tot sufletul pentru tot. Ne-am dezlipit foarte greu de acest loc, dar nu pentru mult timp, pentru ca ne vom intoarce cat de des vom putea.

http://vlahiainn.ro

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»