AstroCafe Blog

Aniversarea prietenului nostru, Angelo, a devenit o constanta anuala. E clar, daca e ziua lui Angelo, e petrecere! V-am povestit si anul trecut despre darul acestui personaj (chiar e un personaj!), de a aduna oamenii la un loc (Varsator autentic, ce mai!), de a se bucura cu si din toata inima, pentru ca are prietenii aproape.

Daca anul trecut am fost impresionata de dimensiunea petrecerii, anul acesta am fost miscata si inspirata de impartasirea pe care mi-a facut-o : "Pentru mine nu conteaza banii pe care-i dau pe petrecere, pentru ca acesta este felul meu de a-i multumi Divinitatii, pentru tot ce mi-a daruit in anul care a trecut. Asa inteleg eu sa multumesc si sa-mi arat recunostinta!"

Apoi, ii admir pe Angelo si sotia aferenta (Geani), pentru senzationala bucurie de viata pe care o au si care ma inspira de fiecare data. Cred ca nu stiu o alta familie, care sa danseze pana-n zori si care sa se distreze cum o fac ei, fiind motorul petrecerii.

Ii pretuiesc pentru modestia lor, pentru curatenia aceea sufleteasca, pe care o lasa la vedere, pentru generozitate, pentru ca au in sange arta de a fi prieteni, pentru ca zambesc mult, pentru ca au curaj sa traiasca din plin, pentru ca sunt ei insisi.

Si ar mai fi ceva...e ceva ce ne leaga intr-un mod cu totul si cu totul special. Acum se implineste un an de cand ei au inceput o noua viata, din punct de vedere spiritual. Si totul a inceput odata cu petrecerea de ziua lui Angelo, cand Cornel, sotul meu, a ales sa-i daruiasca, printre altele, doua carti : "Secretul" si "Legea atractiei". Iar dupa o noapte de stat si citit "Legea atractiei", Angelo a declarat acest cadou, ca fiind cel mai frumos si pretios primit vreodata.

Apoi a urmat o vizita la ei, in care am dezbatut intens subiecte precum "legea atractiei', cine suntem, cum functioneaza aceste legi universale, ce e important, despre ce e viata, de unde vin plangerile si blocajele, despre ego si fiinta, etc. Asa a aflat Geani despre cursurile pe care incepusem sa le organizez si a ales sa participe, in dorinta de a afla si experiementa mai mult in acest sens...

A fost un an transformator pentru ei si nu uita niciodata sa ne multumeasca pentru cum au devenit si pentru cum e viata lor astazi. " Sunt foarte fericita ca v-am cunoscut, ne-ati schimbat viata", a spus Geani aseara, cu o bucurie si o emotie care mi-au smuls lacrimi.

Si noi suntem fericiti si recunoscatori ca ati aparut in viata noastra. Habar n-aveti cat de mult ne inspirati!

La multi ani, Angelo! Iti doresc...sa pastrezi mereu aceasta bucurie, si sa o imparti, generos, cu prietenii. Pe 23 ianuarie, anul viitor si inca multi ani de acum incolo, vom fi unde vei fi tu, sarbatorindu-te. Nu e nevoie sa ne spui decat locul si noi vom fi prezenti.

PS:  Cafepedia (Multumim, Sorin! Totul a fost extraordinar!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*