AstroCafe Blog

Un Varsator ca la carte!

January 26, 2009

Am fost vineri la petrecerea aniversara a unui amic (Angelo), pe motiv ca implinea frumoasa varsta de 40 ani.  Felicitarile, masa si dansul au fost la Vila Rodizio, un loc absolut minunat.

Dar ce mi s-a parut senzational a fost ca acest om a invitat 140 de oameni (prieteni, amici, rude, chiar si fosti colegi de liceu) si au fost prezenti toti. Intrebarea care se pune este "eu daca as vrea sa invit atatia oameni, as avea de unde? Ar veni toti?"

A fost o petrecere pe cinste cu mancare si bautaura din belsug, cu muzica de calitate (DJ Luci sa traiasca), cu entertainment de un profesionism desavarsit (manca-l-ar mama pe MC-ul meu !), cu gesturi absolut minunate din partea prietenilor sarbatoritului, care s-au pregatit cu o multime de surprize : o medalie pe care scria "40 ani- the middle life crisis", un tricou inscriptionat cu mesajul "m-am nascut destept, scoala m-a tampit" , etc).

Am avut si brazilience (livrate la pachet cu tortul) care au dansat divin, am avut si taraf, dar si multe momente amuzante ad-hoc, inventate de petrecareti. Am dansat pana nu m-au mai tinut picioarele, pana spre dimineata...

Ce sa va spun despre Angelo, care era in culmea fericirii si nu contenea sa spuna cat de recunoscator este ca are toti prietenii dragi aproape si ca si anul asta l-a ajutat D-zeu sa-si implineasca visul. Angelo isi serbeaza ziua in fiecare an, atentie, exact in ziua saptamanii in care pica . Nu conteaza ca e joi sau luni sau vineri. Anul trecut spre exemplu, am fost la petrecere joi. Anul asta am avut "noroc" ca a picat vineri.

Am fost impresionata de generozitatea acestui om, de felul in care stie sa se bucure de viata si de dragostea lui pentru prieteni. Trebuie sa recunoastem ca Varsatorii sunt cei mai buni la asta. "Sa dam cezarului ce-i al cezarului" zic.

Te felicit din toata inima, Angelo! Poti conta pe noi de fiecare data! Astfel de oameni merita celebrati din toata inima!

3 Comments

 • nik says:

  1. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa se bucure de iubirea voastra!
  2. Tu da petrecerea ca daca e pe mancare sigur ma urc la tren!

 • Andreea says:

  Da… da tu petrecerea, ca notez data acu’ in calendar 😉

 • Nico says:

  Dragele de voi! Pai fiti sigure ca o voi face si pe asta! Iar voi sunteti in capul listei! Sa nu care cumva sa lipsiti! Pai notati-va 18 august, ar putea fi unul din obiectivele mele pe anul asta: mare petrecere mare de ziua mea! De ce nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Next Post
»