AstroCafe Blog

Agentia de Implinit Dorinte are o initiava frumoasa, ca de obicei, si anume, doreste sa-i ajute pe cei 17 copii de la Mogosoaia (daca nu va amintiti, cititi aici ), pe care i-a "adoptat",  sa inceapa scoala cu zambetul pe buze. Avand, ca orice copil normal, toate cele necesare in prima zi de scoala: rechizite, pantofiori noi, hainute, etc. Campania se numeste "HAI! Un ghiozdan nou, papucei si pulovarase pentru 17 copii... e o dorinta cu bobocii care-si numara bucuriile toamna!"

Zis si facut. Agentii care pot si vor aleg cate un copil si se asigura ca zambetul il va insoti in prima zi de scoala. Eu am ales-o pe Lili. Nu o cunosc, dar privind fotografia si vazand ca e Berbec, mi-a amintit intr-un fel de mama. Nu stiu cum, dar uitandu-ma in ochii ei, prin ecranul monitorului, mi-am amintit povestile mamei despre copilaria ei, in care i-au lipsit foarte multe. Asa ca, imi iau intuitia si  intentia in serios si trec la actiune.

Haideti sa o ajutam pe Lili sa mearga la scoala, cu incredere in ea. Haideti, ca impreuna cu tot ce-i vom cumpara, sa fim langa ea cu sufletul si sa-i dam putere. Are 15 ani, e o adevarata domnisoara, si are nevoie de incredere in ea, de putere, de sprijin, de iubire! Haideti sa implinim o dorinta!

Orice suma e binevenita. Contribuim fiecare cu cat poate, astfel incat sa strangem o suma suficienta pentru a-i cumpara lui Lili toate cele necesare. Daca doresti sa te implici, contacteaza-ma. Aici sau la dr_n_svarlefus@yahoo.com . Timpul ramas pana la inceperea scolii este scurt, asa ca astept cat mai repede mesajele voastre!

Va multumesc, in numele acestor copii minunati!

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*