AstroCafe Blog

Sunt profund miscata si impresionata...

Astazi, am aflat in redactie, ca Dani Otil are blog. Am ajuns acasa si am dat repede un search pe google, pentru ca eram curioasa . Am gasit ceva mult peste asteptarile mele. Am citit cuvinte pline de emotie si iubire. Am descoperit un Dani Otil sensibil , caruia nu-i este teama sa impartaseasca iubirea si altora...

Nu ca as fi avut vreo parere despre el, intrucat abia ne-am cunoscut in urma cu o saptamana...

Pe Mihaela am iubit-o mereu si am apreciat-o pentru ceea ce este . Pe Dani, acum il descopar. Si am citit cu lacrimi in ochi, gandurile pe care, atat de frumos si cu atata dragoste, le-a asternut pe blogul lui.

Intotdeauna am fost de parere, ca un barbat poate iubi uneori, mult mai profund decat poate iubi o femeie. Ca sensibilitatea unui barbat, daca este explorata si manifestata, poate sa topeasca si cele mai inghetate suflete. Ca un barbat, daca-si da voie sa iubeasca, o poate face cu toata fiinta si pentru totdeauna.

Povestea lui Dani si a Mihaelei, de fapt dragostea care transpare prin cuvintele lui, mi-a amintit de dragostea dintre mine si barbatul pe care l-am iubit si il iubesc. Mi-a amintit de pasiunea aceea, de dorul care imi rupea carnea de pe mine, de lacrimile nascute dintr-o simpla privire sau imbratisare, de sensibilitatea lui, lasata fara teama la vedere, atingandu-mi inima . Mi-a amintit de iubirea dintre noi si m-a trezit sa o vad in fiecare clipa si sa o hranesc!

Multumesc, Dani!

Iata un fragment de pe blogul lui Dani:

"Ce faci, cand toate astea se intampla cu omul pe care il iubesti? Ba nu…nu doar il iubesti…de iubit iti iubesti si bunica, un unchi…de omul asta esti legat emotional, chimic si cand stai mai mult de trei zile fara el simti ca un camion a parcat pe pieptul tau. (e o parte dintr-un sms pe care l-am scris nimanui, intr-o seara oribila…de ce nimanui? pt ca nimeni nu imi putea raspunde)"

Cititi mai mult aici: http://daniotil.ro/2009/03/familia-mea/

2 Comments

 • FlorinBaluta says:

  (Sarut mana Nico),

 • robert says:

  Dani, nu e barbat, este un copil care are nevoie de o mama surogat, care-i poate oferi si sex si protectie si sfaturi si o imagine in lumea showbizz…
  Sensibilitate poti gasi in orice om, important este sa stii unde sa privesti.

  Ai descris aici ceva ce doar partenera intma a lui Dani ar fi putut descrie sau cea care vorbeste despre barbatul ideal, al visurilor ei.
  Prima supozitie cade, Dani o iubeste pe Mihaela.
  Cea de-a doua supozitie se clatina… acum depinde unde va cadea – ne-ai prezentat barbatul din visurile tale, ori …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«