AstroCafe Blog

Romania e si tara ta!

December 5, 2009

Romania se afla intr-un moment istoric extrem de important si are nevoie de noi toti. Astrologic vorbind, este un moment de cotitura si doar de noi depinde directia pe care va merge. Avem doua variante: 1. anarhie, dezordine, vrajba sau 2. asezarea pe un fagas inovator, de bun simt, constructiv, complet revolutionar, restrictiv in prima faza dar de bun augur.

Practic, transformarile care se produc acum sunt fundamentale si pe termen lung, de aceea este necesar sa ne asumam responsabilitatea, sa incetam sa mai stam deoparte.

Constat cu tristete ca tot mai multi oameni au cuvinte deplorabile la adresa tarii si mai ales la adresa conducerii ei. Ca multi evita sa-si asume responsabilitatea pentru felul in care au decurs si decurg lucrurile in plan general. Ca refuza sa-si exprime optiunea la vot, parca din teama de a nu fi judecati de altii sau de propria constiinta in caz ca gresesc. Blameaza politica, blameaza politicienii, se plang, dar asteapta cu mainile incucisate ca cineva sa vina sa-i scoata din mocirla.

Fratilor, niciodata nu e intamplator daca ne aflam intr-o anume situatie. Niciodata nu e doar responsabilitatea altcuiva. Niciodata nu se intampla ca noi sa nu avem nicio implicare, daca suntem in acel context. Asta pentru ca intr-un fel sau altul am atras aceasta experienta, ne-am complacut in ea, sau ne este necesara pentru a ne intelepti.

Pamantul trece prin transformari majore, constiinta oamenilor la fel. Aceste experiente sunt probabil cele de care avem nevoie pentru a ne alinia la aceste transformari.

In alta ordine de idei, probabil avem nevoie de tot ce se intampla. Si suntem responsabili pentru dezordinea din tara asta. Intotdeauna o tara are conducatorii pe care-i merita, care reflecta cel mai bine nivelul de constiinta al cetatenilor ei.

Cat timp o sa continuam sa-i injuram, sa-i suspectam, sa-i blamam, nimic nu se va schimba. Daca vrem ca ceva sa se schimbe, e nevoie sa incepem cu noi, cu ceea ce gandim, cu felul in care actionam, cu modul in care ne comportam cu cei din jurul nostru.

Suntem acum in momentul in care ne putem exprima opiniile, dorintele, credintele. Prin vot! Indiferent pe cine votati, faceti-o cu incredere, nu cu indoiala. Energia mentala colectiva este foarte puternica intr-o zi in care o tara isi alege presedintele. E foarte importanta vobratia pe care o emitem prin gandurile si intentiile noastre. Daca votam avand incredere in cel pe care-l votam, ii dam putere. Daca avem ganduri binevoitoare, de incredere, putere, speranta, contribuim incredibil de mult la bunul mers al lucrurilor in tara asta. Pentru ca energia degajata va fi una pozitiva.

Asadar, mergeti maine la vot. Sunteti mai importanti decat credeti, sunteti piesele unui puzzle si fara voi nu se formeaza intregul. Gandurile noastre pozitive, puse impreuna, pot ridica vibratia, pot schimba in bine lucrurile. Puneti stampila avand incredere, transmitand cele mai bune ganduri celui pe care-l votati! Incetati sa mai judecati, nu stiti cum ati fi facut daca ati fi fost in locul lor. Incetati sa va dati cu parerea fiind in tribuna si nu pe teren. Asa ca, intrati in teren si jucati! Romania e si a voastra!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*