AstroCafe Blog

Asa s-a numit evenimentul la care am fost invitata sa particip, de catre revista Cool Girl, al carei astrolog sunt. Am acceptat sa merg, vineri si sambata, pentru aprox 3 ore, sa stau de vorba cu cititorii (cititoarele mai exact, pentru ca e o revista pentru fete) revistei, sa le ofer miniconsultatii.

Zis si facut! Am acceptat sa fiu astrologul de serviciu, alaturi de numerolog, psiholog, make-up artist, etc. Cum a fost? Nu stiu sa va spun, pentru ca nici acum nu-mi dau seama. Stiu insa ca a fost o experienta extrem de importanta, care nu mi-a fost data intamplator.

Desi evenimentul era adresat adolescentilor (a fost si un concurs de "blind date"), sigur ca au venit tot felul de oameni la consultatie, de toate varstele, profesiile si...culorile :)

Imaginati-va ca statea lumea la coada, iar eu "livram" pe banda rulanta, incercand sa fiu eficienta, sa ma rezum la cateva lucruri esentiale pentru fiecare, ca sa poata beneficia cat mai multi oameni de acea miniconsultatie.

Nu stiu cand a trecut timpul si cum a reusit sotul meu sa ma smulga la un moment dat de acolo pentru o pauza... Stiu insa ca a fost extrem de solicitant , dar provocator pentru mine. Solicitant pentru ca nu e deloc usor sa faci consultatii maraton, sa stai de vorba cu atatia oameni atat de diferiti si provocator, pentru ca de multe ori m-am trezit in situatia de a-mi adapta limbajul si atitudinea, pentru a ma face inteleasa.

Nu e deloc usor sa stai de vorba cu adolescentii, carora o deceptie in dragoste li se pare sfarsitul lumii, care izbucnesc in plans, care au sperante mari, care asteapta foarte mult de la tine si te fixeaza cu privirea de parca ar vrea sa le dai toate raspunsurile din lume.

Nu e usor sa stai de vorba cu oameni care habar n-au de ce stau in fata ta, nu stiu ce sa te intrebe si daca sa intrebe, nu au niciun reper si niciun tel in viata (au fost si astfel de oameni)...Nu e usor sa consiliezi un tanar care vine mai mult ca sa te puna la incercare sau ca sa isi demonstreze ceva. Ca sa nu mai vorbim ca am trait si un moment inedit pentru viata mea de femeie de aproape 34 ani: am fost curtata si invitata la o cafea de o femeie!!!!!

Acela chiar a fost un moment dificil pentru mine. In prima faza nu am stiut cum sa reactionez, caci deh, am exersat toata viata cum sa refuz politicos (sau nu) un barbat, dar nu am invatat cum sa refuz o femeie. Sigur ca am raspuns frumos "nu, multumesc, imi pare rau, nu ma intereseaza", dupa care i-am sugerat sa stea de vorba cu psihologul de serviciu, intrucat eu nu vad pe harta ei cauza acestei atractii (asta voia sa stie de la mine, cica).

In fine, ma bucur ca am fost parte si dintr-un astfel de mediu, pentru a vedea lucrurile si din perspectiva asta...Mi-o folosi la ceva, ma gandesc, desi acum nu-mi dau seama...

Una peste alta, cred ca evenimentul a fost dragutz (eu nu prea am putut vedea ce se inampla in jur), iar oamenii care s-au ocupat de el, au meritat tot efortul .

Surpriza cea mai frumoasa a fost MC Oana (VJ la MTV, poate voi o cunoasteti), o pustoaica frumoasa, inteligenta, foarte talentata si fermecatoare. La doar 21 de ani, se exprima mai frumos decat 20 de oameni de televiziune "consacrati" la un loc. Te felicit, "jucarica" noastra! (asa am alintat-o, ca mica si dragalasa ca o jucarie de plus).

In alta ordine de idei, astept niste poze de la organizatori, sa le pun aici. Si astept sa fie difuzate fragmente de eveniment, precum si interviul pe care l-am dat, la MTV, luni sau marti seara de la 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*