AstroCafe Blog

Un Craciun divin…in familie!

December 26, 2008

Mereu am crezut in Craciun si dintotdeauna am crezut in puterea acestuia de a armoniza familiile, de a aduce in suflete iubire, lumina, iertare, puritate...

Am mai petrecut si in alti ani Craciunul in familie. Dar cu fiecare an este parca mai frumos. Poate pentru ca eu devin din ce in ce mai conectata la  fiinta mea interioara, la cine sunt cu adevarat...

Poate ca sunt din ce in ce mai prezenta la tot ce am in viata mea si invat tot mai mult sa apreciez si sa am gratitudine...

Acum stiu  ca iubirea poate schimba intr-o secunda totul si ca este un alchimist extraordinar , care poate transforma orice suferinta in bucurie.

Sunt aici, la Adjud, cu familia mea mare si frumoasa. Ii am alaturi pe cei mai dragi oameni din viata mea : sot, parinti, sora, socri, cumnat, nepot. Si mi-e bine de nu mai pot!

In ajun am impodobit bradul superb cumparat de tata si l-am asteptat cu totii pe Mosu', care a fost foarte generos. Edy, nepotul, a jucat rolul de Mos Craciun si noi toti i-am tinut isonul.

Ne-am adunat in cerc ca niste copii si asteptam , cantand colinde, ca Mosul sa ne imparta darurile. A fost divin... Apoi am ras, am cantat si ne-am distrat pana tarziu in noapte.

Aseara am luat cina si apoi am jucat cu totii "mima". A fost senzational. Am ras de ne-am cocosat. Ma gandeam ca sunt binecuvantata sa am asa o familie. Radeam si cu gura, dar si cu sufletul! Eram si sunt fericita!

Va doresc tuturor sa va bucurati asa cum ma bucur eu. De tot ce aveti, de familia voastra, de viata voastra! Sa-i iubiti pe cei dragi cu tot ce sunt si nu sunt. Sa renuntati la asteptari si sa fiti recunoscatori pentru fiecare cuvant, gest sau gand care exprima iubire!

Sa aveti cele mai frumoase sarbatori din viata voastra! Pentru ca meritati cu totii!

Pretuiti aceste momente si nu uitati sa le spuneti oamenilor dragi din viata voastra ca ii iubiti si apreciati! Asta este tot ce isi doresc!

1 Comment

  • nik says:

    Mesajul tau e prin el insusi o felicitare de Craciun.Are de toate:imagini idilice, iz de sarbatoare, cele mai frumoase sentimente umane si peste tot si toate spiritul Craciunului,vechi de cand lumea si mereu nou si redescoperit an de an!
    Sarbatori fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*