AstroCafe Blog

O zi binecuvantata!

December 6, 2011

Va multumesc din suflet! Pentru toate cuvintele impregnate cu iubire. Pentru toate cuvintele de apreciere si recunostinta.  Primesc cu bucurie. Si tot ce primesc dau mai departe. Primesc, ca sa daruiesc din nou. Apoi, dupa ce daruiesc, iar primesc. Nimic nu se opreste la mine, totul trece prin noi toti, cei care ne atingem viata de viata, in felurite moduri, prin experiente diverse, doar pentru a ne aminti cine suntem si a ne trai sufletul etern.

Sunt profund recunoscatoare pentru tot ce primesc inalt si curat de la voi, oricine ati fi. Indiferent daca ati lasat cuvinte scrise sau nu, caci si un gand inalt este o binecuvantare si poarta in el energia iubirii.

In aceasta zi, imi doresc de la Mos Nicolae  sa ma ajute sa transform orice judecata in iubire si compasiune si  sa ma strige cand ma abat de la inima mea. In ghetute sa-mi puna puterea de a merge mereu mai departe si curajul de a face alegeri in acord cu cine sunt.

Azi sunt  miscata, atinsa de toate mesajele primite si de toata dragostea pe care o simt. Sunt cu mine, in mine, privesc Soarele prin nori, trec dincolo de ei, dincolo de minte, dincolo de judecati. E bine, e perfect, pentru ca in acest spatiu sacru al inimii mele suntem toti. Impartasesc tuturor celor care acum au usa inimii deschisa, iubirea mea, prin aceste cuvinte care oglindesc prea putin din ce simt.

Mi-am amintit astazi firul experientelor si cresterii mele din ultimii ani. Totul a fost posibil datorita alegerilor mele, cu contributia fiecarui om care a trecut prin viata mea si co-creeaza impreuna cu mine.  In constiinta divina, suntem mereu impreuna, uniti prin fire de lumina. E bine aici. Sunt impacata. Sunt fericita. Sunt.

La multi ani tuturor celor care au fost binecuvantati cu numele Nicoleta sau Nicolae! La multi ani in lumina si iubire, ingerului minunat pe care familia mea l-a primit in acest an, cu bucurie: Nicholas, finul si nepotul meu! Iti multumesc, Nicholas, ca ne-ai ales sa-ti fim nasi. Suntem onorati si recunoscatori!

Va multumesc, dragii mei parinti, ca ati ales acest nume pentru mine!

Sa cream o zi si o viata binecuvantate! Cu acelasi drag, din inima, Nico.

9 Comments

 • altul says:

  la multi ani !!

 • Gabriel says:

  La multi ani!

 • roberthagi says:

  La multi ani!!! Si frumoasa, si desteapta!!!Sa ramai asa!!!!!

 • angi says:

  La multi ani!Esti minunata.Iti doresc sa ramai la fel pe mai departe!

 • Carmen says:

  Sa fii frumoasa Asa cum te stiu si sa ai grija de noi toti prin cuvintele tale.
  Iubire si lumina iti trimit de foarte departe

 • emanuela says:

  LA Multi Ani!,

  Iertare pentru intirziere.

  Fie ca Sf. Mare Ierharh NICOLAE sa te aiba in paza, sa te ocroteasca, si tu avandu-l ca ocrotitor sa duci mai departe calea pe care el a deschis-o prin bunatatea faptelor sale.

  cu drag

 • Anita says:

  La multi ani!
  Esti minunata asa cum esti si iti multumesc pentru pentru lumea frumoasa in care m-ai
  ajutat sa pasesc.

 • ELENA LUPOIU says:

  Draga Nico, te-am descoperit intr-o perioada de mare zbucium sufletesc. In mod sigur rugaciunile m-au indrumat sa te descopar pe internetul care poate fi balsam sau otrava. Din fericire am gasit balsamul in postarile de pe blogul tau. Lectii pretioase de intelegere de sine, iertare, iubire neconditionata si credinta. Nu cred ca exista pe lume avutie mai mare decat acestea. Toate averile lumii puse una peste alta nu inaseamna NIMIC pe langa linistea si implinirea sufleteasca. Daca le ai pe acestea totul vine de la sine. Dragostea pentru ceilalti aduce dragoste, binele daruit aduce bine si credinta iti da puteri nebanuite. Iti multumesc ca existi, ca impartasesti neconditionat cele mai pretioase lectii pentru suflet. SARBATORI FERICITE!

 • Bogdan says:

  La multi multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*