AstroCafe Blog

Cerem noi, pentru ca ei sa nu fie nevoiti sa cerseasca!

Campania "hand2hand" incepe cu bumerangul celor 3000 de plicuri care pleaca in lume si se intorc cu bani si mesaje pentru implinit dorinte.

Plicurile Hand2Hand le puteti gasi miercuri, joi si vineri (19, 20 si 21 mai) intre orele 18 si 21 la Cafeneaua Actorilor. Teatrul National! Le puteti preda pline, marti si miercuri (25 si 26 mai) in acelasi loc si la aceleasi ore! Sau, mai exista varianta curier! (solicitati printr un mesaj la contul FaceBook "chic de zece" adresa de corespondenta).

Mergem pe principiul cheta. Fiecare spune povestea celor 40 de copii si dorintele lor, mai departe.  La serviciu, acasa, prietenilor, colegilor de bere, de coafor, de club sau de biblioteca. Apoi scriem un mesaj in plic pentru copii, mesaj de sustinere a campaniei si povestea chetei. Scurt! (Acesta va fi publicat si astfel veti fi convinsi ca plicul a ajuns la noi. Il semnati cum vreti voi!

Pentru cei din strainatate si cei ocupati de pe la noi, exista conturi (Banca TRANSILVANIA Sucursala Chibrit, Bucuresti RON ACCOUNT: RO43 BTRL 0480 1205 J358 39XX EURO ACCOUNT RO18 BTRL 0480 4205 J358 39XX
SWIFT: BTRLRO22) sau persoana de contact pe Western Union , care primeste banutii si ii pune intr-un plic personalizat cu numele si mesajul vostru si il da mai departe in campanie. (La fel, cereti contactul prin mesaj la contul FB "chic de zece")

Exista si varianta sa primiti grafica plicului si a scrisorii din interior, sa va printati singuri plicul si sa l trimiteti cum va e mai comod!

Conturi FB de contact in ceea ce priveste plicurile: Natalie Ester, Antonio Eduard Antemir, Chic de Zece, sau e mail plicuri@hand2hand.ro

Spor! Si multumiri! O sa fie fun... e mica voastra campanie!

Via Chic de zece

2 Comments

  • Nico says:

    Eu intru azi in posesia plicului si ma apuc de cheta! Monica, esti pe faza? Ne unim “fortele” in plic? Cine vrea sa participe la umplerea lui, e rugat sa ma contacteze. Multumesc din suflet de pe acum!

  • Monica says:

    Buna dimineata, Nico! Aici sunt. Sigur ca da, ne unim fortele. I-am facut deja safteaua :) si ii asteptam si pe ceilalti. Am dat pe Facebook cateva dintre motivele pentru care nimeni nu ar trebui sa treaca nepasator pe langa acest plic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*