AstroCafe Blog

De cate ori ti-ai amanat fericirea, sperand ca implinirea unui nou obiectiv va fi un motiv bun sa fii fericit? De cate ori ai innabusit micile bucurii, motivand ca ai alte treburi mai importante de facut? De cate ori ai facut o prioritate din realizarea profesionala si  materiala, lasandu-ti inima pe locul 2? De cate ori ai consumat timp, energie, bani, doar pentru un succes care sperai sa-ti aduca increderea in tine, recunoastere si atentie, lasand deoparte dorintele autentice ale sufletului tau? De cate ori ai preferat sa faci ce trebuie, si nu ce-ti place si te inspira cu adevarat? Si apoi, de cate ori te-ai suparat cand ai vazut ca fericirea nu dureaza?

Care este visul tau cel mai intim, mai ai vreunul? Mai stii ce te misca si inspira cel mai mult? Traiesti cu iubire acum, sau inca mai astepti si speri ca intr-o zi, candva, iti va fi bine?

Esti gata sa te uiti in interior, sa afli cine esti, sa transformi toate acele "programe" care-ti spun ca nu esti bun de ajuns, ca nu meriti, ca nu e destul, ca ai limite? Esti gata sa schimbi lumea ta, schimband felul in care o privesti? Esti gata sa renunti la frica si sa traiesti cu iubire?

Esti gata sa afli ca esti o fiinta minunata, ca nu esti nici mai bun, nici mai rau decat altii, ca ai in tine tot ce ai nevoie pentru a trai viata pentru care ai fost creat? Esti gata sa-ti dai voie sa traiesti cu libertate si creativitate? Esti gata sa dai voie iubirii si fericirii autentice sa-ti umple inima, sa-ti amintesti cine esti, sa descoperi puterea adevarata, care se afla in inima ta?

Iata o cale:  Tabara/Workshop "Traieste viata pentru care ai fost creat! "

Este o experienta inaltatoare, transformatoare, probabil una dintre cele mai frumoase din viata ta! Daca o alegi, te astept cu drag!

Foto: Noemi Mezei

3 Comments

 • Isabela says:

  Ma emotionez citind, ma emotionez vazand poza… Daca as fi in acel punct, in vara anului trecut, as alege din nou. As alege din nou tabara. Ma felicit ca am facut-o si ma felicit ca am ales sa incerc sa vad lucrurile si altfel… Multumesc, Nico si te imbratisez cu toata dragostea!

 • Ioana says:

  DA , merita sa vezi puterea din tine, dragostea si nelimitarea. Merita sa alegi sa faci ceva pentru tine si inima ta!
  Si eu va multumesc si ma felicit pentru aceasta alegere de a vedea perfectiunea din mine si din tot ce este in jurul meu! :)

 • Florin says:

  A trecut un an de cand am participat la tabara de la Moieciu.Am fost in Moieciu exact in ziua in care se implinea un an de la inceputul taberei si m-am simtit foarte bine revazand locurile.Tabara aceea, si tot ce am facut dupa aceea, m-a pregatit pentru schimbarile care au venit in viata mea.Stiu sigur ca suntem cativa participanti a caror viata s-a schimbat in moduri incredibile.
  Va multumesc a nu stiu cata oara pentru ca existati:Nicoleta,Alina,Aura,Isabela,Carmen,Horia,Constance,Dana,Madalina,
  Emi,Camelia,Adriana,Simona.
  Iti multumesc Nicole pentru harul tau,pentru felul in care ne-ai condus catre noi insine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*