AstroCafe Blog

Iata o noua ocazie de a-ti darui o experienta iluminatoare. Un nou workshop "Traieste viata pentru care ai fost creat", care de data aceasta se va desfasura intr-un weekend, astfel incat sa poti participa si daca nu locuiesti in Bucuresti.

In cazul in care te intrebi cine esti, sau ai inceput sa te cauti, acest curs este pentru tine. Daca ai obosit sa alergi dupa bucurii si multumire, dupa liniste si iubire, ia in calcul aceasta oportunitate. Daca esti vesnic nemultumit, daca ai senzatia ca potentialul tau inca nu e explorat in totalitate, sau inca mai astepti acea zi in care sa fii fericit, te invit cu drag in aceasta fascinanta calatorie spre tine, spre esenta ta, spre cine esti cu adevarat, spre locul in care se afla fericirea si iubirea, abundenta si linistea, dintotdeauna.

Daca deja ti-ai "fabricat" niste bariere mentale care te opresc sa participi, gandeste-te, de cate ori te-ai lasat pe locul doi? De cate ori ti-ai lasat sufletul la urma? De cate ori ai facut doar ce "trebuie" sau ce e "bine", pentru a onora circumstante si a face pe plac altora? De cate ori ti-ai amanat fericirea? De cate ori ti-ai spus : "poate data viitoare"?

Orice ai alege, te astept cu drag si sunt gata sa-ti fiu sprijin in aceasta minunata experienta a descoperirii sinelui. Fii binecuvantat si traieste viata pentru care ai fost creat, o viata minunata!

1 Comment

  • elena says:

    Buna ! Mai sunt locuri disponibile :) As rea si eu . Te rog mult imi poti raspunde pe mail .
    O duminica cat mai frumoasa

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*