AstroCafe Blog

Pe 29 si 30 mai, te astept la Casa Satya, incepand cu orele 14,00. Sa ne cunoastem, sa stam de vorba, sa afli ce experienta ti se potriveste pentru a-ti trai sufletul, sa rasfoiesti o carte, sa intalnesti oameni cu aceleasi curiozitati si cautari ca tine, sa-ti faci cadou o bijuterie cu energie pozitiva (de la Mazdrunka), un tricou sau o cana marca AstroCafe sau o hainuta handmade (Clandestino).

Vor exista si reprize de consultatii astrologice, asa ca daca ai intrebari pentru astrologii prezenti la eveniment, te asteptam cu drag.

Ai ocazia sa te si inscrii la unul din workshop-urile sau cursurile (autocunoastere, transformare personala, spiritualitate, Reiki) programate pentru urmatoarea perioada . Noi te vom ajuta sa alegi ce ti se potriveste.

Echipa AstroCafe (eu, Andreea si Anca), impreuna cu invitatii sai (Mazdrunka, Clandestino, Cartile Elena Francisc Publishing) va promit doua zile de gratie, in care sa-ti poti elibera mintea si sa-ti asculti inima!

Ce sa mai vorbesc despre gradina Casei Satya, absolut divina, si de bunatatile pe care le poti savura acolo? Sau de surprizele pe care ti le-am pregatit? E clar, ai la un loc toate ingredientele unui weekend frumos, dedicat sufletului tau!

Ne vedem in Gradina ZEN! Abia astept sa va cunosc sau sa va reintalnesc!

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*