AstroCafe Blog

Filozofie in actiune

September 19, 2013

Nu ajunge sa scriem frumos, sa citim lucruri scrise frumos, sa filozofam. Rezultatele nu vin din filozofie, ci din aplicarea ei. Asa ca, tot e astazi Luna plina cu o componenta practica accentuata (Soare in Fecioara), sa triem inclusiv informatiile pe care le citim, scriem sau imprastiem, optand pentru cele pe care chiar le aplicam, le simtim, le folosim in viata noastra.

Daca un citat iti place, ia-l cu tine, traieste-l! Daca ceva din ce auzi are un impact puternic asupra ta, vezi ce poti folosi de acolo. Restul.. lasa deoparte. E timpul sa renuntam la acele lucruri, preocupari, relatii care sunt doar consumatoare de timp si energie, la iluzii si filozofii sterile.

Acum, azi, in prioada asta (si mereu), rezultatele intentionate si concrete sunt ale celor care isi pretuiesc timpul si energia, care actioneaza in concordanta cu filozofia de viata PROPRIE, care ALEG dupa inima lor, APLICA ceea ce invata si stiu, cu disciplina, rabdare, constienta, renunta la pangeri si se uita la POSIBILITATI, si au curaj sa mearga pe drumul care li se potriveste. Amin!

Poti citi aici articolul despre Luna Plina de astazi: Posibilitati la Luna Plina- 19 septembrie 2013


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*