AstroCafe Blog

Scrisoare…

August 27, 2009

   Florin, un participant la workshop-ul desfasurat in cadrul taberei de la Moieciu, a fost inspirat sa scrie aceasta scrisoare, pe care o redau mai jos, fara alte explicatii sau completari. Florin, iti multumesc pentru generozitatea cu care ne-ai impartasit tuturor experientele tale si aceste cuvinte. Iti multumesc ca faci parte din experienta mea de viata si ca mi-ai permis sa public aici scrisoarea ta.

 

                         "Catre toti oamenii pe care i-am intilnit vreodata

      Ma numesc Florin, pentru cei care nu mai stiu asta, sau nu au stiut-o niciodata. Oricum numele nu conteaza,sunt un om pe care l-ati intalnit pe drumurile voastre. Sunt foarte putini cei in fata carora mi-am deschis inima vreodata. Asta nu inseamna ca nu am fost sincer, ci doar ca am stat ascuns. Imi cer iertare ca nu v-am aratat ce simt pentru voi, imi cer iertare ca v-am judecat si v-am facut sa fiti rai cu mine, sau indiferenti, sau critici.

     Imi pare nespus de rau ca am pierdut timpul cu fleacuri, ca am cautat sa vedem cine e mai frumos, mai destept, mai bogat, mai fericit sau nefericit, mai sanatos sau mai bolnav, a cui jucarie e mai frumoasa, cine are mai multi prieteni sau cine are mai multi dusmani, si eventual ai cui prieteni sunt mai buni si ai cui dusmani sunt mai rai, am facut toate acestea in loc sa ne daruim iubire.

     Imi cer iertare ca nu am trait si nu v-am lasat nici pe voi sa traiti, v-am legat si v-am tarat dupa mine asa rai sau buni, atenti sau nepasatori, fara sa vad ca voi sunteti altii in fiecare clipa, si ca nici eu nu mai sunt acelasi.

    Va multumesc din suflet, pentru ca daca nu erati voi eu nu eram acum, aici.

                                                                                                  Cu iubire,Florin"

3 Comments

 • Madalina P says:

  Nimic nu este intamplator. Felicitari Florin pentru revelatia ta. Din pietre mici se construieste poteca catre desavarsire.

 • Dana C says:

  Transformarea si revelatia lui Florin nu au lasat indiferente nici sferele de energie care se pot observa in jurul lui. Mariti fotografia sa le puteti vedea captate de aparatul foto! Superb!

 • nik says:

  Sferele le vazusem si eu dar am ezitat sa comentez sa nu creada lumea ca-s cam… dusa.
  Eu stiam ca-s spirite care protejeaza individul. Cele mai des intalnite sunt albe dar pot fi si colorate.
  Extrem de frumoasa scrisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*