AstroCafe Blog

Sau, mai bine zis, despre viata care ne traieste, in timp ce suntem prinsi intr-un cerc, creat de niste capete "luminate". Iar noi ne supunem, facandu-ne viata un calvar.

Ne lasam prinsi in sistem si respectam regulile  jocului inventat de unii, candva. Un joc atat de bine pus la punct, atat de intens si te istovitor, incat nu mai ai timp sa faci un pas inapoi si sa privesti "the big picture".

In timp ce ne-am pierdut identitatea spirituala, gonfland tot mai mult ego-ul, sustinem acest sistem, in mod inconstient. Participam la distrugerea planetei. Inconstient. Ne invartim in cerc. Adormiti. Facem totul mereu la fel, imitam, preluam obiceiurile celor din jur. Ca robotii. Muncim pana nu ne mai ramane timp decat pentru a butona o telecomanda si a merge pana la mall sau la hipermarket. Si numim asta viata.

Adormiti, incontienti, obositi, nu mai punem intrebari, nu mai avem energie sa privim si altfel. Iar daca ne punem intrebari, in rarele momente de trezire, renuntam prea usor, ne complacem, scuzandu-ne ca e prea greu, prea mult, prea tarziu sa mai facem ceva. Iata dovada ca cei care au intentionat si au pus in aplicare aceasta strategie au si reusit, au obtinut rezultatele scontate.

Dar amintiti-va ca tot acest sistem e format din oameni. Ca tine, ca mine, ca prietenul, ca vecinul. Noi sustinem cercul vicios care ne-a rapit vietile si bunastarea si sanatatea si bucuria. Noi sustinem, inconstient, nefericirea si distrugerea ultimei sanse de a o primi inapoi.

Asa ca, fiecare locuitor al acestei planete poate salva ceva, salvandu-se pe el. Extragandu-se din sistem, facand lucrurile altfel, alegand constient, fiind mai aproape de spirit, mai aproape de mediul in care traieste. Orice sistem e creat de oameni, deci tot oamenii il pot schimba si re-crea.

Nu mai e timp. Planeta e suparata. Fenomenele meteo extreme sunt tot mai dese, clima s-a dereglat, si totul va lua amploare. Este doar inceputul. Sunt strigatele acestui Pamant, care a fost pur si simplu distrus. Cu lacomie, cu dispret, cu nepasare. Din dorinta de a fi superiori, de a da bine, de a ne integra, de a atrage atentia, am facut toate astea.

Pana la urma, e vorba tot despre cine suntem, sau despre cine credem ca suntem. Ne-am ingropat atat de adanc spiritul, am pus atat de mult pret pe "imagine", personalitate, ego! I-am crezut atat de usor pe cei care ne-au repetat constant ca nu suntem destul de buni, am fost atat de usor de manipulat de reclamele care ne indeamna sa acumulam, sa cumparam, sa fim la moda! In definitiv, am agreat regulile jocului, ne-am supus lor, pentru a deveni suficient de buni, pentru a ne convinge ca suntem suficient de importanti, incat sa primim atentie.

Acum, e necesar sa parcurgem toti pasii, dar in sens invers. Din exterior, catre interior. Sa aflam ca dincolo de materie, exista spirit. Acesta ne da puterea reala, imensa, dar trebuie sa o constientizam mai intai, pentru a o folosi. Si ca acolo unde spiritul conduce, materia este din abundenta pentru toata lumea. E destul pentru toti. Dar abundenta exista doar intr-o lume spirituala, reflectata in plan material, si nu invers!

Priviti acest film, cu atentie, si luati aminte:


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*