AstroCafe Blog

O seara perfecta!

May 28, 2009

Seara trecuta a fost una dintre cele mai frumoase din viata mea. Am incheiat seria a 6-a a workshopului pe care il conduc, iar ultimul seminar, precum si sarbatorirea de dupa, au alcatuit o seara divina. Am asistat la transformari miraculoase, am trait experienta iubirii a tot ce exista si a unimii.

Dragii mei, va multumesc din suflet pentru aceasta experinta, va multumesc ca ati aparut in viata mea si ca ati contribuit la drumul ales de mine. Va multumesc ca m-ati inspirat! Va multumesc pentru daruri si pentru cuvintele minunate pe care mi le-ati scris! Va sunt recunoscatoare pentru tot, tuturor! Fiti binecuvantati si continuati sa fiti prezenti, moment de moment, la lumina din voi!

Acum am si clopotel, simbol al aducerii in prezent! Iata , am creat impreuna o unealta care sa ne ajute sa ne aducem in prezent. Cand suna clopotelul, ne aducem pe linie si aducem linistea in cap! Ce ziceti de asta? Nu e nevoie sa aveti fizic clopotelul, dar cand va treziti ca gandurile au luat-o pe coclauri (in trecut sau viitor), spuneti cuvantul magic: "clopotel"

1 Comment

  • Alexandra says:

    Miercuri dupa ce am ajuns acasa nu puteam sa dorm de fericire, de emotie, de bucurie. Aveam o stare euforica as putea spune si pentru altii aparent fara motiv, dar eu aveam motivul meu, acela de a fi fost alaturi de voi si acela de a fi trait aceste experiente unice si minunate, experiente pe care ar fi bine sa le traim cel putin o data in viata. Iti multumesc Nico, va multumesc tuturor. Promit ca revin cu ganduri si impresii mai detaliate, dar momentan nu le-as putea exprima in cuvinte fiindca nu prea gasesc cuvintele care sa exprime cel mai bine ceea ce simt. Nici nu se pot descrie prin cuvinte trairile si emotiile din toate cele 5 saptamani fiindca fiecare le simte in felul lui, dar voi incerca. Te pup Nico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*