AstroCafe Blog

E incredibil cum, atunci cand devii prezent la ce se intampla in viata ta, ti se pare ca totul corespunde unui plan, un plan mult mai inalt decat suntem dispusi si pregatiti sa vedem.

Toate experientele traite se leaga intre ele, toti oamenii pe care i-am intalnit vreodata au avut un mesaj pentru mine sau au constituit un link pentru alte si alte experiente. Si o sa va dau un exemplu de astfel de "lant" pe care l-am descoperit foarte recent.

In ultimii ani, am cunoscut oameni frumosi, minunati, care au contribuit intr-un fel miraculos la cine am devenit si sunt acum. In urma cu mai mult de doi ani, am cunoscut-o pe Andreea. Pe atunci era impresar artistic, iar ulterior a lasat acest drum pentru un altul, mult mai aproape de sufletul ei. Desi initial i-am fost ghid in ale Astrologiei (pentru asta m-a si contactat), iar mai apoi in ale Coachingului, cred ca habar nu are ce Maestru valoros a fost ea pentru mine, prin provocarile pe care mi le-a adus in viata, exact in momentele in care aveam mai multa nevoie si ma "slefuiam".

Andreea mi-a aratat, doar prin ceea ce era, ce anume am de transformat la mine. Chiar daca uneori a fost dureros, am luat fiecare experienta traita cu ea, am rumegat-o, am integrat-o si apoi i-am primit darurile. Pentru ca ce-mi placea la ea, am descoperit ca am in mine, iar ceea ce nu-mi placea, aveam de asemenea in interior. Iti multumesc, draga mea, pentru tot ce inseamna prietenia noastra, pentru tot sprijinul pe care mi l-ai acordat constient sau inconstient. Sunt recunoscatoare ca te-am intalnit si ca mi-ai reamintit de multe ori cine sunt. Sau m-ai provocat sa o fac! Ma bucur din toata inima, de asemenea, de transformarile care s-au produs in tine in ultimii doi ani. Cred in tine si cred in ce faci! Ma inspiri de fiecare data prin curajul cu care iti asumi o serie de experiente, dincolo de prejudecatile si cutumele sociale. Sunt onorata si fericita sa lucrez cu tine si iti multumesc pentru tot!

Pe Andreea o puteti citi si pe AstroCafe. Este o componenta pretioasa a echipei cu care lucrez.

Prin Andreea, l-am cunoscut pe Petru, caruia ii sunt profund recunoscatoare. Acest blog nu ar fi existat, daca el nu mi-ar fi sugerat si daca nu m-ar fi sprijinit sa-l fac sa arate asa. Multumesc, Petru, si pentru implicarea ta absolut neconditionata in construirea acestui blog, dar si pentru ca ai fost si esti deseori sursa de inspiratie pentru mine.

Si uite-asa, prin Petru am cunoscut-o pe Mary-Lou, alta fiinta minunata, fata de care m-am simtit aproape inca de cand a pasit, spasita, in cabinetul in care ofeream pe atunci consultatii astro (nu uit niciodata acea figura :) Si Mary a contribuit cu varf si indesat la cine sunt acum, asa cum o fac, de fapt, toti oamenii cu care lucrez la workshop-uri. Ei imi arata, toti, fara exceptie, ceva din mine. Mary, iti multumesc pentru ca m-ai inspirat, in primul rand prin angajamentul puternic pe care l-ai avut de a-ti schimba intreaga viata, rapid si radical.

Tot din acest cerc fac parte Gabi si Gabi :) (un el si o ea), oameni absolut minunati, impreuna cu care am exersat detasarea si iubirea (stiu ei de ce). Va multumesc, dragilor, pentru toata daruirea voastra si pentru incredere!

Prin Petru, l-am cunoscut si pe Robert, un personaj absolut adorabil, care m-a provocat in timpul workshop-ului la care a participat si pe care l-am sustinut, sa vad noi dimensiuni ale fiintei mele: sa descopar unde e o lipsa de iubire, acceptare, detasare, iertare; sa vad cand si cum invadez spatiul celorlalti (stie el de ce). Multumesc din toata inima, Robert!

Iar recent, la recomandarea Andreei si a lui Mary, a mai intrat in viata mea un om minunat, Luciana. Cu aceasta fiinta, comunicarea a decurs din primul moment atat de firesc, de parca ne cunosteam de cand lumea. Chiar am simtit ca ne cunoastem si ca nu incepem, ci reluam ceva. Draga mea, te apreciez si sunt inpirata de creativitatea ta, de dragostea pe care o pui in tot ce faci. Sunt fericita ca te-am cunoscut, iti multumesc din suflet si iti urez inca o data bun venit in echipa AstroCafe. (O parte din bijuteriile de pe AstroCafe sunt create de ea).

Tot ce am scris mai sus, toti oamenii mentionati compun o parte importanta din spirala vietii mele. Puteti vedea cum se leaga lucrurile? Cum fiecare om este un link catre altul? Cum fiecare experienta te duce catre alta? Cum toate sunt extrem de pretioase, chiar daca sunt de scurta durata sau pe moment nu le dam prea mare importanta? E minunat sa incepi sa vezi lucrurile astfel. Cand vezi totul ca fiind pretios, reusesti sa te bucuri de clipa de ACUM, sa o traiesti intens, vigilent, prezent. Renunti sa astepti ceva anume, pentru ca acel ceva se creeaza chiar in momentul de ACUM.

Tocmai am avut o imagine a vietii. Am vazut viata ca pe o spirala. Viata incepe sa se deruleze din exterior si pe masura ce inaintam, pe masura ce traim fiecare exeprienta, ne indreptam spre interior. Totul, dar absolut totul ni se intampla doar pentru a ajunge la esenta fiintei noastre! Asa ca, putem fi recunoscatori fiecarui moment trait, putem sa multumim tuturor experientelor de viata, chiar daca sunt neplacute aparent.

Multumesc! Pentru tot, tuturor!

5 Comments

 • Luciana says:

  deci nu mai am cuvinte!!!! :* multumesc!!!! nu pot spune decat ca ma bucur ca fac parte din spirala ta! >:D< si stii ce e ciudat? chiar si eu simt ca se largeste familia! te pup si te iubesc!

 • Nico says:

  Sa se largeasca, mai e loc! :)
  Va pup si va iubesc pe toti!

 • Mada says:

  Nico, si eu am sa-ti multumesc pentru ca ai aparut in viata mea. In primul rand cu tine am inceput schimbarea si apoi la unul din work shopurile tale am cunoscut-o pe cea mai tare maestra rei-ki, Andreea. Asa am descoperit si drumul pe care vreau sa merg. :) So, I love you too. :)

 • Nico says:

  Draga Mada, si eu iti multumesc! Ai o contributie substantiala la spirala mea. Am vazut in tine lucruri care erau de transformat in mine, de acceptat, iubit, iertat. Multumesc! Te iubesc! Imi cer iertare daca ceva din mine te-a ranit vreodata! >:D<

 • Mada says:

  Nico, daca exista cineva care trebuie sa ceara iertare, eu sunt aceea. Imi pare sincer rau daca am reactionat la un moment dat exagerat. Inca ma transform. :) Si pentru ca mi-ai cerut iertare si pt ca m-ai invatat bine, eu te iert. :) Mai greu imi este sa ma iert eu pe mine.

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*