AstroCafe Blog

Treaba ta e cu tine!

April 6, 2011

Nu e treaba ta sa-i schimbi pe altii, sa le explici cum stau lucrurile, sa le spui ce e bine pentru ei. Singura ta treaba este cu tine, cu cine esti si alegi sa fii in fiecare moment.

De regula, cand le cerem altora sa se schimbe, o facem din frica, din neputinta si nefericire. Vrem ca altii sa se schimbe, in speranta ca vom fi fericiti. Dar asta e o alta iluzie. Nu poti fi fericit, oricat de mult s-ar schimba cei din preajma ta. Stii de ce? Pentru ca nefericirea ta nu e creata de ei.

Sa fii nefericit este alegerea ta, exclusiv. La fel, este alegerea ta sa fii fericit si in pace, indiferent ce. Asa ca opreste-te din a mai arata cu degetul catre altii, pentru ca in acest timp celelalte patru degete sunt indreptate catre tine. Le spui lor ce ai tu nevoie sa auzi. Nu le mai da indicatii si sfaturi, nu-i mai critica pe oameni, nu-i mai conditiona. Iti faci rau si le faci si lor rau. Fii iubire, in loc de frica! Da-le spatiu oamenilor si da-ti spatiu tie!

Inceteaza sa judeci, inceteaza sa-i repari pe altii, oricat de tentant ar fi. Nu uita, atragi ceea ce esti. Energia ta este acolo unde este atentia. Asa ca tu alegi ce vrei sa existe si sa persiste in viata ta.

Intoarce-ti privirea catre tine, cufunda-te in tine, simte-ti fiinta. Fii tu in felul in care ai vrea sa fie ceilalti. Alege ce e bine pentru tine! Si oamenii se vor inspira din cine esti, se vor bucura sa te aiba in preajma!

Nimic nu e in afara, totul e inauntru! Vezi in afara ta exact ceea ce esti tu! Ca in oglinda!

Imagine: Mary Lou Romedea (multumesc din suflet!)

7 Comments

 • DORINA C. says:

  …..si cum se face, ca iar mi te adresezi mie?….iar am fost calauzita spre gandurile tale,dar folositoare mie !!!!! MULTUMESC!!!

 • dana says:

  Invata-ma si pe mine sa ma uit inauntru!
  Cteodata am impresia ca stiu, cateodata as vrea sa ma uit , cred din toata inima ca ai dreptate, dar parca nu stiu cum……
  Multumesc!
  Esti minunata! Nu uita asta niciodata!

 • Fülöp László says:

  Nota 10***
  Ma simt fericit pana la lacrimi…
  A doua oara in decurs de 24 de ore.
  Multumesc, Nico! :)

 • Anita says:

  Multi ani,am trait cu sentimentul ca sunt nedreptatita,ca totul mi se intampla numai mie.Doream si asteptam ca ceilalti sa se schimbe,considerand ca merit mai mult.De fapt,acumulasem atat de multe frustrari,incat nu vedeam ce suflet minunat sunt si lumina din fiecare om.
  Am avut sansa sa te intalnesc (pe acest site)Nico,in 2009 cautand informatii astrologice si am aflat ca sunt responsabila pentru tot ce mi se intampla.Am inteles ca schimbarea s-a produs in mine si de aceea,totul este perfect,asa cum este.:)
  Cu iubire si recunostinta,Anita!>:D<

 • cornelia says:

  Esti minunata, zori de zi. Asa cum zorile sunt inceputul fiecarei zi asa si tu esti pentru multi oameni un nou inceput. Ai reusit sa trezesti oameni, care vor trezi si ei pe altii si pic cu pic, picatura cu picatura vom fi din ce in ce mai multi.
  Oamenii au nevoie de tine acolo unde esti si nimic nu este intamplator.
  Iti multumesc pentru ca esti asa cum esti!
  multumesc ca ai iesit in drumul meu!
  Cornelia

 • 4 degete says:

  Este placut, chiar fascinant sa descopar ca ceea ce spui se potriveste atat de bine unei situatii personale, de unde trag concluzia ca nu sunt diferit, ba dimpotriva, merg pe drumuri adanc batatorite de altii dinainte. Si totusi, cum poti sa descoperi in tine aceasta stare pe cand totul in jur te impiedica? Am patru degete indreptate spre mine care nu ma ajuta, iar singurul care tinteste altfel, le domina. Sa strang pumul si sa urlu?

 • Anka says:

  Super…mi-ar face placere sa citesc postarile tale..si sa invat din ele…

  Paste Fericit alaturi de cei dragi

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*