AstroCafe Blog

Multumesc, 2012! Te-am simtit ca pe un malaxor, un vartej al emotiilor, trairilor, caderilor si salturilor.

Nu m-ai condus pe bucati de pamant noi, dar mi-ai aratat locuri din mine pe care nu le-am vazut si simtit nicicand pana acum. Nu mi-ai adus cine stie ce schimbari exterioare, dar mi-ai transformat corpul, sufletul, mintea. M-ai provocat in toate felurile, sa-mi deschid inima, sa ma intalnesc cu noi straturi ale fiintei mele, sa simt inalt. Nu m-ai invatat cine stie ce noutati stiintifice, dar m-ai ajutat sa ma dezvat de credinte imprumutate si de iluzii. Nu m-ai invatat cum sa fiu importanta, ci cum sa ma intorc la bucuriile de fiecare zi si cum sa-mi desenez viata cu impacare si incredere. Nu mi-ai mai permis sa ma mint in privinta oamenilor si vietii, ci mi-ai aratat direct si transant, adevarul. Nu m-ai mai lasat sa dorm, nici cat o mai faceam, cu capul pe valiza cu povesti trecute si temeri inventate, ci m-ai zgaltait, m-ai obligat sa ma ridic si sa ma uit acolo, sa fac ordine in "suvenirurile" stranse din viata. Nu mi-ai adus cine stie ce claritate, ci ai creat deseori haos in casa fiintei mele, obligandu-ma sa renovez, sa ordonez, sa stabilesc singura ce si cum vreau.

Multumesc, 2012! Pentru inimile pe care m-ai provocat sa le umplu, dar si pentru oamenii pe care i-ai scos din viata mea. Pentru fiecare relatie pe care m-ai ajutat sa o cresc, dar si pentru relatiile care s-au rupt. Pentru toti oamenii pe care i-am intalnit, chiar si in gand. Iti multumesc pentru momentele de tristete, de cadere si de frica. Dar si pentru cele in care am trait cea mai inaltatoare bucurie, pace, iubire. Ai fost un parinte onest pentru mine, sever pe alocuri, dar m-ai iubit in fiecare zi si ai ramas langa mine.

Nu am adaugat niciun punct nou pe harta fizica, nu am adaugat niciun magnet la colectia care sade la loc de cinste, pe usa de la frigider, dar am adaugat atatea experiente in inima mea! Nu am facut cuceriri spectaculoase, iar egoul meu nu a obtinut cine stie ce trofee, dar am aflat sentimentul smereniei, bucuriei de a fi pur si simplu, de a iubi fara sa cer, de a ierta si de a ma inalta in mine. Am invatat sa renunt la dorinte, la planuri si atasamente. Am invatat sa am incredere in ceea ce este. Am aflat ca oamenii au nevoie de iubire exact cand eu cred ca o merita mai putin. Am invatat ca iubirea nu se castiga si nu se pierde, ci este.

Multumesc, 2012! Ai fost dur, dar adevarat, sincer, generos! Nu voi mai fi niciodata la fel, dupa ce te-am intalnit, trait, cunoscut!

Bun venit, 2013! Nu am nimic sa-ti cer, nu am nimic de planuit si programat. Fii cum vrei tu. Te voi iubi oricum. Vreau doar sa stii ca esti bine-venit.

Multumesc, dragi prieteni, pentru fiecare clipa petrecuta aici, impreuna. Pentru fiecare moment de inspiratie, generozitate si caldura, primit de la voi. Pentru toate click-urile pe inima mea! Ma inclin!

Sa avem un an 2013 binecuvantat!

 

Din inima,

Nico

4 Comments

 • Anita says:

  Multumesc mult, Nico ! Te respect si te admir, pentru ceea ce realizezi, pentru ceea ce am invatat sa simt, sa ma cunosc ! Te iubesc si ma alatur, pentru a spune:”Bun venit, 2013 !”

 • Daniela says:

  Multumesc Nico, multumesc 2012!
  Bine ai venit 2013! Stiu ca esti minunat si nu am planuri ,asteptari….stiu ca ma voi bucura de fiecare clipa a ta.

 • emanuela says:

  La Multi Ani!

  Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi pe toti!

  cu drag

 • cristina says:

  Buna,as dori si eu sa stiu mai multe informatii despre acest curs,esti minunata in tot ce zici si ce faci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»