AstroCafe Blog

Eu cred că poţi!

February 15, 2013

Vrei ceva, simţi să păşeşti pe un drum nou, ai un vis care trăieşte în tine cu fiecare respiraţie, o dorinţă care nu moare deşi o tot acoperi cu gândul neputinţei, un proiect perfect pliat pe inima ta... Ai auzit păreri nu tocmai încurajatoare, când le-ai cerut... Sau abia te pregăteşti să le ceri. Dacă te regăseşti în acest "film", poate că mesajul de mai jos e pentru tine.

Dacă tot e sa cauţi o părere în afară, măcar caut-o pe cea a unui om care crede în tine. Dacă tot e să te bazezi pe cineva, fă în aşa fel ca acel cineva să fie ales după nivelul de încredere în scopul/visul tău. Ocoleşte-i pe cei care-ţi spun ca e imposibil ce vrei tu, nu pentru că ei greşesc, ci pentru că nu te ajută.

Părerea unui specialist este demnă de luat în considerare, dar nu este adevărul suprem. Indiferent că vorbim despre sănătate, familie, carieră, bani sau orice altceva. Ceea ce contează cu adevărat este ceea ce simţi. Încrederea că e posibil să împlineşti orice vrei.  Am auzit cu toţii despre experienţe in care oameni hotărâţi şi încrezători au răsturnat statistici şi au contrazis specialişti şi manuale. Pentru că ceea ce gândeşte cineva despre proiectul tău este doar ceea ce gândeşte el. Sau ceea ce a preluat de la alţii care au gândit înaintea sa. Nu este tot ce poate fi posibil. Nu are cum să fie.

E simplu să spui "nu se poate". Dar de unde să ştii, dacă te-ai oprit înainte să începi, dacă ai dat crezare primului dătător al acestei etichete? De unde să ştii ce poţi împlini, dacă nu porneşti în direcţia simţită? De unde să afli şi cum să te împlineşti, dacă preferi să-i crezi pe alţii, mai puţin pe tine?

Când tinzi să-ti subestimezi puterea şi capacitatea de a împlini ceva, priveşte acest film, despre extraordinara experienţă transformatoare  a lui Arthur Boorman.

Din inimă,

Nico

*Imagine: http://www.hdwallpapers.in/dreams_of_fly-wallpapers.html

3 Comments

  • Filipovici Valentin says:

    Uneori comunicarea este oglinda :)

  • Maria Marmureanu says:

    ma bucur nespus de mult de tot ce faceti si am tata increderea ca ceva bun va intra si in viata mea multumesc mult si multa sanatate si cucces in tot ce faci pt noi cei mai miciiMaria

  • Sorina says:

    Este foarte important in viata sa faci tot ce iti sta in putinta sa iti urmezi visele si sa fi inconjurat de persoane in care ai incredere si ei in tine. De asemenea este foarte important sa iti gasesti locul si credinta care te fac sa te simt tu, iar eu am reusit sa fa aceste lucruri cu ajutorul informatiilor ce le-am intalnit pe site-ul http://www.puterea-mintii.ro, site ce vi-l recomand cu cea mai mare incredere. Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«