AstroCafe Blog

Cat esti dispus sa mai "dormi", sa te prefaci ca nu stii ce simti, ce vrei, ce daruri ai, cum sa impartasesti din cine esti? Cat esti dispus sa mai amani alegerile pe care inima ti le tot arata? De cat timp crezi ca ai nevoie pentru a da drumul suferintei dupa care te ascunzi? Cat vrei sa mai stai pe loc, privind inapoi, agatandu-te de ancorele solide pe care le-ai construit si le-ai infipt in trecut? De cate drame mai ai nevoie pentru a hrani iluzia ca "nu esti destul de bun"? Cat mai esti dispus sa crezi in minciunile pe care ti le-au spus altii despre tine si despre viata? Cat esti dispus sa te negi si sa acoperi adevarul interior? O zi, o luna, un an, o viata?

Opreste-te o clipa, respira profund si intreaba-ti inima care e urmatorul pas in acord cu binele tau cel mai inalt, cu misiunea ta divina pe care ti-ai ales-o inca inainte de a veni aici. Ce si pe cine ai putea sa ierti chiar acum? La ce judecati ai putea sa renunti? Care e partenerul alaturi de care poti creste cu adevarat, manifestandu-te autentic? Ce ai putea crea, chiar acum? Care sunt experientele care iti dau putere? La ce ai putea sa renunti chiar acum, pentru a te elibera? Care este adevarul despre ce simti, ce vrei, cine esti?

Oricat ai astepta, sa vina cineva, sa se intample ceva pentru a te vindeca si a-ti schimba viata, nu se va intampla niciodata. De fapt, tu esti cel pe care-l astepti. Pentru a te gasi, nu e nevoie decat de o alegere. Cand esti dispus sa-ti deschizi si sa-ti asculti inima, un infinit univers de posibilitati se va deschide pentru tine. Cand esti dispus sa dai la o parte iluzia, un alt tu, intreg, complet si perfect, va iesi la lumina. In locul fricii va rasari iubirea.

Esti pregatit sa te vezi asa cum esti cu adevarat? Esti gata sa-ti amintesti cine esti si sa accepti prietenia Lui Dumnezeu? Daca te-ai vedea prin ochii Lui Dumnezeu, ai fi uimit de frumusetea si maretia ta!

10 Comments

 • petronela says:

  iti multumesc din suflet!pare ca e scris pentru mine!!iti multumesc pentru impuls!zile minunate iti doresc !

 • Ana says:

  Multumesc pentru tot ce mi-ai daruit, multumesc pentru ca mai ajutat sa ma cunosc, multumesc pentru cine sunt eu acum, la aceasta trasformare tu ai avut un rol fabulos, multumesc lui Dumnezeu ca te-a adus in calea mea, si nu in ultimul rand imi multumesc mie ca am ales sa vin sa te cunosc.
  Iti doresc sa ai parte de multa iubire, pace si bucurie.

 • Alexandra says:

  Minunat! Atat de frumos si datator de incredere. Ce bine ar fi sa avem mereu in inima si minte cuvintele astea, pana cand, nedandu-ne seama, deja nu mai simtim decat iubire!

 • Alexandra says:

  Multumesc!

 • DANA says:

  Impresionant! Cred ca e unul din cele mai profunde si frumoase articole pe care le-am citit!
  Multumesc pt ca ma inspiri si ma ajuti sa ma trezesc!

 • emanuela says:

  ce bine ar fi sa ne privim tot timpul interiorul, si sa nu-L mai suparam Bunul Dumnezeu cu materialismul nostru.

  Cu drag

 • Roxana says:

  Nico, mi-ai “furat” o lacrima! Esti intr-adevar un om care simte ceea ce scrie, dovada emotia care ne-o transmiti. Iti multumesc, din suflet! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

 • Nicu says:

  m-i induiosat… e atta de adevarat si cutremurator ceea ce spui… de fapt totule atat de siplu si frumos, iar noi mereu tindem sa complicam frumusetea…iar frumusetea nu e nicmic altceva decat simplitate…ma scund mereu in jocuri de pariuri sportive live…dar e oare asta metoda de a a merge mai departe? de a uiat trecutul?…tre s ama opresc si sa-l constientizez o adat pentru totdeauna..pentru a u mai repeta greselile… pare atat de dificil…

 • Aly says:

  “La ce judecati ai putea sa renunti?” “Care este adevarul despre ce simti, ce vrei, cine esti?” Acestor 2 intrebari le-am gasit raspunsuri care m-au luminat. La ce judecati as putea sa renunt? – La judecata ca sunt “mica”; Care este adevarul despre ce simt, vreau, sunt? Adevarul este ca orice persoana isi pune adesea, si din tot sufletul aceste intrebari, nu poate fi “mica” :). Multumesc pentru inspiratie!

 • Aurelia says:

  viata e un dar minunat pe care lam primit cu totii de la dumnezeu,dar ne ascundem si traim in intuneric,numai stim cine suntem ce vrem viata e o calatorie pe care o pierdem de multe ori fara sa ne dam seama,daca am purta in suflet credinta si teama de dumnezeu acest dar numit VITA ar fi mai usor de parcurs……ar fi mai usor sa fim stapanii vitii decat sluga vietii..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Next Post
»