AstroCafe Blog

Multumesc, 2014!

December 31, 2014

1491587_779939515401189_3347701147915201478_nMultumesc, 2014. Pentru ca m-ai crescut, m-ai inspirat si mi-ai aruncat proptelele si paravanele, ca sa ma arati mie in cel mai direct si mai sincer mod disponibil.

Multumesc, 2014! Pentru prietenii pe care nici nu am stiut ca-i am, dar si pentru cei carora le-ai schimbat statutul, i-ai trecut in alt spatiu, mi i-ai ascuns vederii si auzului, dar i-ai lasat acolo, in sufletul meu, ca sa-mi aduc aminte cine am fost la un moment dat.

Multumesc, 2014! Ca mi-ai lasat familia si mi-ai adus parintii mai aproape prin cuvant cald si iubire impartasita, prin caile stiute doar de tine.

Multumesc pentru iertare, acceptare, smerenie, aventura, constienta... Pentru recunostinta si pentru tot ce m-ai invatat nou despre Iubire.

Multumesc pentru toate imbratisarile daruite si primite, pentru mangaieri si priviri in care m-am nascut iar si iar.

Multumesc, 2014! Pentru descoperirea faptului ca distanta fizica nu inseamna nimic in comparatie cu iubirea pe care o stiu in mine si in ceilalti. Pentru valori pe care le-am gasit intr-un partener, nu de viata, ci de vieti. Pentru aurul pe care mi l-ai aratat in momente intunecate, in mine si in el. Pentru tot ce am iluminat in mine cu ajutorul lui, si pentru demnitatea cu care te-am condus spre plecare.
Multumesc, 2014! Pentru bucurie si pentru ca m-am simtit iubita.

Multumesc pentru libertate si creativitate, pentru toate experientele prin care ai ales sa ma pui in incurcatura, ca sa-mi arati ca nimic nu e incurcat in realitate.

Multumesc pentru momentele de gratie, pentru fericire, pentru momentele sublime traite intr-un mod nou, simtite pe taramuri noi.

Multumesc pentru oamenii care au ales frumusetea lor si a vietii. Pentru oameni care au privit spre lumina din mine, chiar si cand eu nu o vedeam.

Multumesc pentru visul cu care m-ai luat pe sus si m-ai fericit, dar si pentru socurile cu care m-ai dez-amagit si m-ai trezit ulterior, pentru a-mi arata ce-mi doresc si ce nu, cu cine, cum.

Multumesc pentru confortul gasit in disconfort si pentru puterea pe care mi-am vazut-o mai clar ca niciodata.

Multumesc pentru ca nu ai semanat cu niciun alt an dinaintea ta, ai fost original, intens si inedit. Multumesc si pentru ca nu m-ai lasat sa te modelez dupa mintea si convingerile mele, ci ti-ai asumat libertatea si independenta, determinandu-ma sa ma adaptez eu la tine.

Multumesc pentru tine, te conduc, ma inclin, te pup pe frunte te imbratisez si iti dau drumul. Nu voi mai fi niciodata la fel, dupa tot ce am trait impreuna. De cand te stiu, sunt mai eu si mai vie ca niciodata.

Ramas bun, cu recunostinta! Merg mai departe, cu tine in suflet! Si sunt pregatita sa-l primesc pe 2015 cu inima toata!

 

3 Comments

 • Daniela says:

  Multumesc 2014,multumesc Nico. Bine ne-am regasit in minunatul 2015.

 • Bun gasit in Noul An!

  Frumos,adevarat…cuvinte care au patruns in adancul inimii mele…ai atins-o,ai facut-o sa vibreze.
  Intentia mea a fost sa fac acelasi lucru pe care l-ai facut tu,sa-mi iau ramas bun de la anul care tocmai s-a incheiat si sa-i urez bun venit anului care tocmai a inceput,insa “marea mea problema” a fost prezenta si in acest context si anume, nu-mi gasesc cuvintele potrivite ca sa pot exprima exact ceea ce simt, cred ca stiu de unde vine aceasta convingere din teama de a nu fi respinsa,judecata ca “nu sunt suficent de buna”…dar si acesta convingere stiu ca nu este a mea ci mi-a fost “inoculata”…si o trimt in constiinta celei/celui ce mi-a dat-o….
  Oricum,am facut-o in felul meu.
  Asadar,iti multumesc draga Nicoleta pentru ca m-ai ascultat,pentru ca m-ai inteles,pentru ca m-ai imbratisat,pentru ca te-am imbratisat,pentru ca mi-ai oferit spatiu sa fie EU(sufletul) cel adevarat.
  Pentru prima oara,dupa ffff multi ani am simtit ca sunt ascultata in tabara de la Moeciu din aprilie 2014,ba mai mult mi-am dat seama ca nu e nimic in neregula cu mine.
  Sunt recunoscatoare!
  Iti doresc un an nou fericit,cu adevarat fericit!
  LA MULTI ANI!

 • emanuela says:

  La Multi Ani!!!!!!!!!!!!! Plini de bucurii, implinire, sanatate si belsug – mai ales sufletesc.

  Cu drag,

  Fiecare an ne dezvaluie cate ceva, depinde de noi sa vedem dezvaluirea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*