AstroCafe Blog

simona-halep-s-a-calificat-in-semifinale-la-roland-garros-262292Imi ajung in fata ochilor articole gen "Simona Halep a crescut fara papusi", "a facut sacrificii" bla bla... Din categoria "sa cautam povestea dramatica din spatele povestii de succes".

Da' de ce e musai sa fie o poveste dramatica?

Or fi lipsa papusilor si investitiile financiare, in darul ei si in ea, niste sacrificii? Sau ar fi fost cu adevarat un sacrificiu (de sine) daca nu ar fi facut ce iubeste? Tatal ei s-a sacrificat sau doar a actionat din iubire si daruire totala pentru fiica sa si, in definitiv, pentru bucuria lui? Depinde de unde privim si ce nota vrem sa dam povestii...

Tristeti si framantari avem toti. Unii stau in ele, altii merg inainte. Asta face diferenta, asta exprima si fata asta. Cel putin in perceptia mea, de dincolo de povestile din viata ei, dincolo de a o cunoaste prea bine. Ce simt de la ea, ce-mi transmite e de-ajuns ACUM.

Pentru mine, Simona si familia ei sunt inspiratie in ce priveste iubirea pentru ceva, increderea, puterea, daruirea si un bun simt coplesitor. Pe mine ma misca foarte mult, nu atat rezultatele ei, ci cine este ea cand le obtine. Si cred ca exact cine este ea, gratia cu care traieste si joaca, a facut ca atatia oameni sa o iubeasca si sa o admire. Ma inclin, Simona Halep!

2 Comments

  • Cristina says:

    Simona Halep este un om frumos. Se simte, pur si simplu!
    Toate gandurile bune pt. un omul si sportivul Simona Halep!
    Cristina

  • Solaris says:

    Trebuie sa ne apreciem valorile si sa ne mandrim cu ele.Simona a ajuns sus, sa-i dorim sa ramana cat mai mult timp in varful piramidei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*