AstroCafe Blog

Am facut-o, Romania. Am fost acolo, la apelul unor oameni care ne-au inspirat. Ne-am adunat, cu mic cu mare, la Mogosoaia.

Punctul de intalnire: desigur, Casa cu Minuni (Centrul de plasament The Door). Ne-am organizat, ne-am dotat cu saci si manusi, apoi am pornit pe malul lacului, la treaba.

A fost o experienta interesanta, complexa. Nu am mai facut asta de pe vremea liceului, cand faceam practica agricola.

Am avut sentimente amestecate :bucuria de a face ceva cu adevarat util, sila (am adunat inclusiv tampoane, scutece, hartie igienica :D), apoi motivatie de a face in continuare ceva care sa dizolve cauza acestei nepasari crunte care se vedea sub fiecare fir de iarba si langa fiecare copac, apoi neputinta, admiratie pentru copiii care si-au luat treaba foarte in serios, muncind uneori cu mai multa responsabilitate decat noi (Lili a fost campioana azi), iar bucurie, si tot asa. A fost confruntant, a fost o experienta in care m-am aruncat alaturi de alti oameni inimosi. Si ma bucur nespus ca am facut-o.

Pentru ca in afara de gestul pe care l-am facut, raman in urma si in inima bucuria de a fi cu oameni minunati, veselia, conversatiile de dupa, joaca cu copiii, gogosile exceptionale pe care le-a pregatit Alex pentru noi, noile prietenii pe care le-am legat.

Va multumesc tuturor, va multumesc pentru o zi memorabila si pentru ca ati aparut in viata mea. Multumesc tuturor prietenilor care raspund mereu "prezent" la astfel de initiative. Voi, toti cei care ati fost prezenti acolo (nu va mai enumar, ca sunteti muuulti), sunteti minunati. Pentru ca va pasa!

Foto: Chic de Zece si Noemi Mezei. Multumesc!

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«