AstroCafe Blog

rainbow Pictures, Images and Photos...lucrurile minunate din jur. Pentru ca nu exista niciun moment in care sa nu se intample ceva. Nu exista clipa in care sa nu simti viata, daca ai inima deschisa si mintea golita de ganduri care alearga in trecut si in viitor.

Ieri eram cu sotul meu in masina si stand  la un semafor, dintr-odata mi-am indreptat privirea spre cer. Am vazut un curcubeu si m-am bucurat ca un copil: - Uiteeee, un curcubeuuu, ce frumooos!

Ne-am uitat  cateva clipe la acel curcubeu si eram intr-o stare de liniste a mintii minunata. Stand si privind, am observat ca erau doua curcubee.

A fost un moment minunat, de liniste deplina in cap. In astfel de momente, cand esti prezent la ce se intampla in jur, cand esti treaz, creezi o bresa in fluxul mental si poti simti cum constiinta se retrage din minte. Cum gandurile, care ne epuizeaza si ne consuma atata energie, dispar.

Apoi, ne-am intalnit cu cineva care avea sa ne dea un pachet. Era o persoana pe care o vedeam pentru prima data. Am luat ce aveam de luat, ne-am urcat din nou in masina...Insa, cand omul a plecat de pe loc si a trecut prin dreptul nostru, a deschis geamul sa ne spuna, cu bucurie:

- Sunt doua curcubee acolo, le-ati vazuuut?! I-am zambit larg si i-am spus ca da. I-am multumit. Eram fericita. Mai era cineva treaz si prezent.

3 Comments

  • Daniel Rosca says:

    Da interesanta experienta,am vazut si eu odata 2 curcubee.Din ce am citit curcubeul e ca o forma de energie,formata din 7 raze de energie care iti pot influenta viata spirituala.Eu fiind mai sceptic raman la ideea ca e un fenomen optic meteorologic,dar nu zic ca nu e o forma de energie :D.

  • ioana :) says:

    Stiu, ca ai atata dreptate si sunt tare frumoase momentele astea de liniste si bucurie, si totusi, uneori ne este atat de greu sa traim in prezent si ne pierdem undeva prin trecut sau viitor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*