AstroCafe Blog

După experienţa minunată în ce priveşte cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat", am adaptat pentru online şi al doilea modul:

Miracole şi Abundenţă

Este un curs individual, cu îndrumare specifică, structurat în 12 lecţii (format pdf). Cursul se desfăşoară pe email şi, opţional, conţine şi şedinţe telefonice. Participanţii în acest program (curs+ consiliere online) primesc câte o lecţie la 3-4 zile. După acest interval în care practică, exersează, integrează informaţia etc, trimit feedback şi primesc îndrumarea necesară împreună cu lecţia următoare.
Fiecare lecţie conţine o parte "teoretică" şi una practică formată din exerciţii, meditaţii, afirmaţii. Lecţiile sunt create astfel încât să fie uşor de integrat.

Misiune şi angajament:

Cursul "Miracole şi Abundenţă" (formă revizuită a cursului pe care l-am susţinut 3 ani la sală: "Trăieşte miraculos") abordează tema abundenţei din mai multe unghiuri, dizolvând credinţele vechi, limitative, şi oferă o percepţie nouă, un spaţiu nelimitat de posibilităţi, claritate în privinţa procesului creaţiei.

Participanţii în acest program au mărturisit că nu au experimentat niciodată viaţa, aşa cum li s-a întâmplat pe parcursul acestui program, şi că nu au fost niciodată mai conştienţi de puterea lor interioară, de capacitatea de a se abandona în momentul prezent, de a iubi şi accepta realitatea prezentă, de a se simţi liberi.

Acest curs îşi propune să lucreze, nu atât asupra realităţii fizice (banii existenţi în viaţa ta, rezultatele concrete, succes), ci mai ales asupra conştiinţei abundenţei şi prosperităţii. Conceptul abundenţei este văzut ca un acces liber la resursele nelimitate ale Universului. Căci locul în care îţi da întâlnire Dumnezeu este conştiinţa ta. Pe acest principiu, dorinţele tale e necesar să fie mai întâi îndeplinite în conştiinţa ta. Şi chiar dacă nu le vezi încă manifestate în realitatea fizică, poţi fi deja recunoscător.

Majoritatea oamenilor depun din ce în ce mai mult efort acolo, afară,  în lumea fizică. Ei cred că abundenţa din viaţa lor depinde de cineva din afară: de bani, de anumite persoane şi circumstanţe. Ei îşi pun astfel puterea în afara lor uitând că acolo se află doar efectele, nu şi cauza. Adevărata cauză a prosperităţii este prezenţa interioară, nivelul de conştiinţă, integrarea credinţei că abundenţa este la îndemâna tuturor şi este dreptul fiecăruia încă de la venirea pe acest pământ.

Pentru a trăi o viaţa în abundenţă nelimitată, nu e nevoie de efort, chin, înverşunare sau luptă, căci acestea sunt incompatibile cu abundenţa. E însă necesar să te concentrezi asupra Sinelui Divin, asupra realizării interioare, prin iubire. Căci acolo este sursa abundenţei pe care ai căutat-o atâta. Nu e nevoie să te ocupi de împlinirea dorinţelor, ci să crezi în împlinirea lor, să ai încredere în Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu.

Tot ce vedem în exterior există mai întâi în interior. Tot ce manifestăm în afară a existat mai întâi în conştiinţa noastră. De aceea, cauza abundenţei este conştiinţa şi nu banii, jobul, oamenii, partenerul (acestea sunt efecte). Nu este nenatural să trăim în abundenţă, ci este complet nenatural şi absurd să supravieţuim în lipsa ei. Abundenţa materială este consecinţă firească a abundenţei spirituale, în viaţa unui om care Îl simte şi cunoaşte pe Dumnezeu,  bucurându-se de darurile Sale în lumea aceasta fizică.

Teme, în linii mari:

1. Credinţe şi convingeri limitative despre abundenţă

2. Crearea abundenţei- instrumente (prezenţa, adevărul, responsabilitatea, acceptarea, iertarea, iubirea, recunoştinţa)

3. Acceptarea schimbărilor

4. Miracole

5. Legea atracţiei

6. Puterea intenţiei

Cine se poate înscrie:

* Oricine are angajament să producă o transformare majoră în viaţa sa, din interior către exterior, în ce priveşte abundenţa pe toate planurile, cu vârsta >18 ani. E de preferat să fi participat mai întâi la cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat", întrucât acesta este de iniţiere şi vindecare.
* Oricine doreşte să se axeze pe creşterea sa spirituală şi extinderea conştiinţei.*Cei care au participat şi la varianta live a acestui curs, iar acum vor să practice şi să se antreneze pe îndelete.
* Este o alegere inspirată pentru toţi cei care locuiesc în străinătate sau la mare distanţă de Bucuresti sau care, din varii motive, se simt mai confortabil cu acest tip de antrenament individual.

Programe/pachete disponibile:

1. Curs (12 lecţii) + îndrumare;

2. Curs (12 lecţii) + îndrumare+ 2 şedinţe telefonice de antrenament, de 30 minute fiecare.

După stabilirea programului potrivit, efectuarea plăţii şi completarea formularului de înscriere, stabilim câteva repere de desfăşurare, apoi începi cursul propriu-zis şi primeşti prima lecţie. Plata poate fi efectuată integral sau în două tranşe.

Lecţiile îţi vor fi trimise la adresa ta de email, în format pdf.

Impărtăşiri:

Ana Stefan: Gandurile mele pline de recunostinta se vor indrepta catre tine mereu de acum inainte, deoarece prezenta ta in viata mea, minunata fiinta, a facut o mare diferenta.
Am primit lectii valoroase care imi sunt repere extrem de solide pentru regasirea, vindecarea si evolutia fiintei mele. Mi-ar trebui pagini intregi pentru a reusi sa exprim toate efectele transformatoare ale indrumarilor pe care am avut privilegiul sa mi le transmiti, draga mea Nicoleta! Cel mai important lucru pe care l-am castigat este libertatea interioara. Iar atunci cand o mai pierd in labirintul credintelor limitative, datorita tie, stiu sa o recapat mult mai repede si mai usor decat pana acum.

Ai aprins in inima mea flacara iertarii si a iubirii! Mi-ai oferit noi perspective asupra vietii, a mea si a Universului, mi-ai daruit cunoastere, credinta si bucuria de a fi prezenta in propria viata. Si mi-ai daruit lumina, echilibru si putere!
Iti multumesc din inima! Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit, om frumos! Fii binecuvantata!

Alexandra S: Ma bucur si sunt recunoscatoare pentru experienta asta si pentru calatoria pe care am facut-o impreuna. Iti multumesc din tot sufletul pentru lumina pe care ai aprins-o pe drumul meu si pentru rabdarea cu care m-ai insotit.
E imediat 1 an de cand am pornit pe acest drum. Si am invatat sa am rabdare cu mine, am invatat ca a ma compara cu ceilalti e fara sens, ca fiecare e pe drumul lui. Am avut zile intregi in care m-am trezit fericita, bucuroasa, impacata. Fara sa am nevoie de nu stiu ce motive. Pur si simplu. Eu cu mine. Ma bucur de cafeaua de dimineata, de soare, de oameni, de mine. Acum e frumos si cand ma ratacesc prin minte si printre ganduri, cand ceva din mine imi reaminteste ca totul e o poveste si povestea nu sunt eu. Mi-a fost greu sa accept ca totul e cu rost, ca oamenii pe care ii intalnesc sunt perfecti pentru mine, ca experientele pe care le traiesc sunt toate bune, ca totul e in armonie cu mine. Nu am putut sa accept asta pana cand nu am inlocuit «de ce» cu totul e perfect pentru mine, chiar daca eu nu inteleg acum rostul acestei experiente si pana cand nu am acceptat ca eu am ritmul meu si ca primesc exact ceea ce am nevoie si cat am nevoie!
Si vreau sa iti mai spun ca ai un rol fantastic in viata mea si ma bucur din tot sufletul ca ne-am intalnit!!
Mi-e bine, mi-e bine cu mine si cu tot ce exista in jurul meu! Multumesc! Iarta-ma! Te iubesc!

Solicită detalii legate de tarife, modalitatea de plată sau orice alte informaţii, completând formularul de mai jos (te rog completează toate câmpurile):

Numele complet (obligatoriu)

Vârsta (obligatoriu)

Localitate (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Ai mai participat la vreun curs cu Nicoleta Svârlefus?

Mesajul tău (obligatoriu)

Mulţumesc!

În serviciu şi iubire,

Nico