Spirit. Constiinta

Fericire vs nefericire

Problema nu este cu relaţiile de cuplu. Problema este cu oamenii care suferă în relaţii de cuplu fără să înveţe nimic. Iar categoria cea mai nefericită e constituită din cei care suferăşi pretind că sunt fericiţi.
Citeste tot articolul

Da-te jos de pe problema!

De obicei, solutia e la indemana, dar cata vreme esti una cu problema, n-ai cum s-o vezi. Si e mult prea simpla ca sa o poata accepta mintea ta complicata. De exemplu, poti da drumul carbunelui incins. Lucru pe care il vei face probabil pana la urma. Dupa ce vei fi obosit de strigat in gura mare sau de plans de mila. Dupa ce ai consumat toata energia.
Citeste tot articolul

FORŢA DIN TINE

rin autoevaluare ai şi început să-ţi cristalizezi propriul sistem de valori - adică lucrurile care contează pentru tine. Ceea ce vrei şi ţelurile pe care ţi le fixezi se întemeiază pe acest sistem de valori. Cristalizându-ţi-1 la vreme, vei şti ce opţiuni ţi se potrivesc.
Citeste tot articolul

Fiinţa Interioară

Voi sunteţi cu mult mai mult decât vedeţi aici în acest corp fizic, pentru că deşi creaţi, intr-adevăr, în mod minunat, în planul fizic, existaţi simultan şi într-o altă dimensiune. Există o parte din voi care nu: este materială - pe care o numim Fiinţa Interioară - şi care există chiar acum în timp ce vă aflaţi în acest corp fizic.
Citeste tot articolul

Simţul umorului

De câte ori mă iau prea tare în serios şi fac apel la cei câţiva neuroni, depozitarii intuiţiei de mai sus, îmi vine să râd. Nici unul dintre noi nu este centrul Universului şi este mai bine pentru toţi să ne relaxăm, înţelegând importanţa cu totul relativă în raport cu acestă existenţă de neînchipuit, nesfârşită şi fabuloasă.
Citeste tot articolul

Contemplaţia

Contemplaţia este o conştientizare meditativă, care cultivă capacitatea de a vedea lucrurile aşa cum sunt de la un moment la altul.
Citeste tot articolul

Împlinirea valorilor

Poate nu ştim pentru ce ne-am născut şi nici nu ne-am descoperit încă menirea noastră, dar scopurile noastre de acum trebuie asumate conştient, căci noi suntem cei care alegem cum să ne construim propriul drum în viaţă.
Citeste tot articolul

Povara piedestalului

Cand așezăm pe cineva pe piedestal, o facem doar pentru a avea de unde-l coborî judecata noastră, mai devreme sau mai târziu, pentru a însemna și noi ceva...
Citeste tot articolul

Gândurile şi sănătatea corpului

Gândurile frumoase şi pozitive sunt adevăratele porţi către Rai, cele care îţi aduc pacea şi liniştea.
Citeste tot articolul

Condiţionarea ideilor

Nu trăim într-o lume guvernată de formule fixe şi predeterminate. Noi suntem cei care dăm formă destinului nostru.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima