Spirit. Constiinta

Ușor cu pianul pe scările minții!

Cand ceva nu mai merge cum mergea acum 5 minute, acum o zi sau un an... ne comportam ca niște copchii răsfățati și fie ne luam jucariile si plecăm să ne ascundem/chircim (în noi), fie sarim la gâtul altora pretinzând că avem alte motive de furie, decât cele care tin chiar de noi insine.
Citeste tot articolul

Umbra

Noi nu ne vom putea elibera niciodată de comportamentele care ne pot face rău atât timp cât nu vom accepta propria dualitate. Atât timp cât nu vom recunoaşte şi nu vom deveni conştienţi de ceea ce suntem, efectul umbrei va continua să ne orbească şi să ne controleze viaţa.
Citeste tot articolul

Fericirea nu are mereu aceleași straie și nu-ți poate fi adusă de cineva

Fericirea nu e o destinație finală. Nu e ca și cum trebuie să faci efort să ajungi acolo și după ce ai ajuns, gata, poți să te tolănești definitiv pe-o ureche... a... fericirii. Mnoh, nu e deloc așa. In primul rând că ea isi schimbă mereu infatisarea și locul. Nu o gasești mereu unde ai lasat-o și nu are aceleasi straie.
Citeste tot articolul

Puterea cuvântului

În cuvinte se află puterea şi energia create de gândire. În ziua în care omul va înţelege ca are puterea de a-şi schimba viaţa prin cuvintele create de gândire, atinge maturitatea.
Citeste tot articolul

Descoperirea butonului „Oprit”

Mintea e o binecuvântare atunci când e însoţită de meditaţie, altfel e un blestem. Adaugă-i fiinţei tale meditaţie, şi blestemul dispare, blestemul însuşi devine binecuvântare; e o binecuvântare deghizată.
Citeste tot articolul

Experienţa umană

Toate strădaniile noastre au ca obiectiv comun înţelegerea sau influenţarea experienţei umane.
Citeste tot articolul

Visul personal

Orice relaţie poate fi vindecată, orice relaţie poate deveni minunată, dar procesul de vindecare nu poate începe decât cu noi înşine.
Citeste tot articolul

2017- Focul Renașterii

Un an ca un cal pursânge, care răspunde direct şi cu aceeaşi monedă la trăirile noastre emoţionale. Este alegerea noastră, a fiecăruia, dacă vrem să stăm pe un cal nărăvaş sau să descoperim că suntem călare pe calul lui Harap Alb. Acesta ne poate duce ca vântul şi ca gândul şi chiar despre gânduri va fi vorba, în mod special, pe tot parcursul anului. Avem de ales între gânduri care să ne înalţe sau să ne coboare.
Citeste tot articolul

Frumuseţea şi bătrâneţea

Noi suntem întotdeauna ceea ce credem că suntem. Nu există altă soluţie decât să fim ceea ce suntem. Orice om are dreptul să se simtă frumos şi să se bucure de această senzaţie.
Citeste tot articolul

Spiritualitatea şi lumea

Anumite probleme, aşadar, nu sunt decât moştenirea karmică atribuită faptului de a fi o fiinţă umană.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima