Spirit. Constiinta

Posesivitatea şi puterea interioară

Credinţa mea este că nimeni nu poate iubi liber o altă persoană dacă nu se conectează, mai întâi, la izvorul de iubire dinăuntrul lui. Uneori numesc acest izvor Sinele, alteori îi spun Dumnezeu.
Citeste tot articolul

Creaţia

Întreaga creaţie există în tine, şi este destinul tău să devii tot mai conştient de infinitele ei minunăţii şi să experimentezi tot mai multe porţiuni din ea.
Citeste tot articolul

Gânduri despre viaţă

Toţi, fără excepţie, suntem construiţi din forţe denumite gânduri. Toate faptele noastre nu sunt altceva decât o neîntreruptă rugăciune!
Citeste tot articolul

Aripi întunecate spre lumină

Persoana care a făcut călătoria până în iad şi înapoi nu e nerăbdă­toare să ajungă în ceruri. Nu aparţine acelor tărâmuri. Miroase a foc şi pământ. Are cute pe frunte, din cauza secolelor în care a stat sub apă. Frumuseţea îi este pământească.
Citeste tot articolul

Arta rezonanţei

Cu cât sunt mai fine frecvenţele pe care le emitem, cu atât sunt mai frumoase experienţele de viaţă pe care le atragem prin intermedi­ul Legii universale a Rezonanţei.
Citeste tot articolul

Conştiinţa unităţii

Conştiinţa unităţii este starea de conştiinţă în care intrăm atunci când simţim prezenţa lui Dumnezeu în interiorul inimilor şi minţilor noastre.
Citeste tot articolul

Iarta-ma, mama, astazi!

Iarta-ma, mama, astazi, Ca nu te-am iubit in toate zilele cum te iubesc acum,
Citeste tot articolul

Pacea interioară

Pacea interioară - sau armonia - este esenţială pentru performanţa maximă a tuturor grupurilor umane - de la rela­ţiile noastre cu prietenii şi cu membrii familiei, până la cele de serviciu, cu firmele sau organizaţiile în care lucraţi.
Citeste tot articolul

Compatibilități între zodii, fără verdicte

Zodiile sunt modalitati de expresie e unor tipuri de energie. Evident, exista nivele de rezonanta, un fel de usurinta cu care anumite energii se atrag si se armonizeaza. Iar altele intampina greutate in a functiona impreuna, cel putin pe anumite paliere.
Citeste tot articolul

Vânătoarea iubirii

Vânăm dreptate şi fericire. Îl vânam pe Dumnezeu, dar Dumnezeu se află în interiorul nostru.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima