Sanatate

INFORMAȚIE, NU MEDICAȚIE

Partea incredibilă a funcționării mașinăriei miraculoase numite ”corp omenesc” este abilitatea sa de REGENERARE – REFACERE și REÎNTINERIRE – prezentă permanent în fiecare dintre celulele sale. În momentul în care oprim intoxicarea corpului – și permitem ”curățenia” și ”auto-repararea” sa (da, corpul se repară singur – nu avem nimic altceva de făcut decât să-l lăsăm în pace!) – toate miliardele de celule ale corpului se echilibrează în ritmul lor natural.
Citeste tot articolul

Compusi chimici principali ai uleiurilor esentiale

În timp ce oferă o varietate de proprietăți de vindecare, cea mai importantă capacitate a monoterpenelor este aceea că pot reprograma informațiile greșite din memoria celulară. Codificarile necorespunzătoare în ADN produc defecțiuni ale celulelor derivand in boli letale cum ar fi cancerul.
Citeste tot articolul

Difuzoare pentru uleiuri esențiale- recomandări, utilizare, beneficii

Probabil ați citit deja o recomandare sau două despre utilizarea difuzoarelor de ulei esențial pentru a vă îmbunătăți sănătatea, pentru a vă simti mai energizati sau pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Adevărul este că aceste dispozitive mici sunt bune pentru toate aceste lucruri și chiar mai mult. Lista de utilizări pentru un difuzor este destul de extinsă dar am redus-o la primele 10 motive pentru a deține un difuzor de ulei esențial și să-l utilizați în fiecare zi.
Citeste tot articolul

Inteligenta corpului si rolul naturii in vindecare

„Există 100 de miliarde de celule în organism și fiecare are șase gigabytes de memorie. Activitățile celulare sunt coordonate de două sisteme de comunicare intracelulară: sistemul nervos și sistemul endocrin.
Citeste tot articolul

Uleiul esențial FRANKINSENCE (tămâie) – varietate de specie BOSWELLIA FREREANA

Este unul dintre cele mai valoroase uleiuri esentiale pentru incetinirea si aprofundarea respiratiei, ajutand la atenuarea fricii, anxietatii, tensiunii nervoase si stresului. Miroase divin și a fost în mod tradițional ars ca o ofertă pentru zei. Contracarează problemele respiratorii și este util în tratarea bronșitei, astmului, tusei și durerilor de gât.
Citeste tot articolul

Cum funcționează uleurile esențiale cu grad terapeutic

Atunci când uleiurile esențiale sunt aplicate pe piele, moleculele sunt absorbite prin vasele mici de sânge. Ajung mai întâi în țesutul muscular și articulații prin fluxul sanguin, moleculele se deplasează de asemenea la celule - țesuturi -organe si în restul corpului.
Citeste tot articolul

Ce sunt cearcănele și cum le poți trata eficient?

Una din cele mai frecvente probleme estetice la nivelul fetei este reprezentata de santurile suboculare (cearcanele). Studiile arata ca pentru 80% din populatie cearcanele incep sa apara in jurul varstei de 28-30 ani si, daca nu se intervine asupra lor, se accentueaza in timp. Lipsa de volum, ce incepe la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, este uneori si mai accentuata de pigmenatarea zonei, ceea ce confera un aspect trist, obosit, imbatranit si, de cele mai multe ori, in total dezacord fata de starea reala a persoanei.
Citeste tot articolul

Detox mediatic

Cand vine vorba de alimentatie, e la moda sa faci o cura detox. Ce ne facem insă cu mintea, ar trebui si ea "curățată" din cand in cand. Ce ati spune de un detox mediatic, informațional?
Citeste tot articolul

Pepenele rosu, alimentul cel mai bogat in licopen. Beneficii extraordinare pentru sanatate

Beneficiile pepenelui rosu sunt, asadar, uluitoare. Indiferent cate felii mananci, cu siguranta te vei alege cu una din cea mai bogata combinatie de antioxidanti ce exista in natura.
Citeste tot articolul

Hreanul curăță emoțiile reprimate?

Hreanul curăță foarte puternic emoțiile reprimate pe peretele stomacului și, dincolo de asta, informația lui se duce până în cele mai adânci straturi emoționale nerezolvate. Recomand cu strășnicie hreanul. Este divin de înfocat și binecuvântător.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima