Previziuni astro

Luna nouă în Gemeni, 25 mai 2017. O energie extraordinară!

Luna Nouă coincide cu o mare sărbătoare și anume ziua Înălțării la Cer a Domnului Iisus. În plus ea are o încărcătură specială, căci ne aduce o mobilitate deosebită. Pentru a o putea folosi este nevoie să ne vindecăm de tot ceea ce ne aduce suferință din trecut, o putem face simplu prin iertare, prin detașare dar mai ales prin manifestarea unei înțelepciuni și înțelegeri profunde.
Citeste tot articolul

Destinul în Leu, 9 mai 2017- 6 noiembrie 2018! Intoarcerea Regelui. Fii Întreg!

Începând cu seara zilei de 9 mai 2017 și până pe 6 noiembrie 2018, axa Destinului se deplasează pe sectorul Leu-Vărsător: Nodul Nord în Leu și Nodul Sud în Vărsător. Un an și jumătate în care suntem chemați să jucăm rolul principal în propria viață și să nu ne dăm mai multă importanță decât se cuvine în viețile celorlalți.
Citeste tot articolul

Lună Plină în Scorpion, 11 mai 2017. Transformare necesară

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste.
Citeste tot articolul

Mercur in mers direct în Berbec, din 3 mai 2017

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd (Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 10 aprilie 2017), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 24: 16 Berbec. Pana pe 21 mai cand ajunge pe gradul 4:51 Taur (gradul de pe care a inceput miscarea aparent retrograda), inca ne mai intrebam “asta sau aia”, nehotararea ne tine de mana, deoarece Mercur strabate gradele zodiacale 24 Berbec- 5 Taur, pentru a treia oara. Cat a fost retrograd, Mercur a indus un fel de ceata mentala, a incurcat multe (cuvinte, idei, scrisori, bagaje, etc.) in schimb a favorizat odihna, somnul, meditatia, analizarea trecutului cu problemele lui spinoase.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală MAI 2017: Jocul continuă

Dinamica astrală din primele patru luni ale anului 2017, an de vibrație 1, în care a început noul ciclu de nouă ani ne-a zguduit mințile și filozofiile de viață în chip nebănuit. Și încă nu realizăm cât de mult ne-am schimbat și reorientat spre cu totul altceva față de ce am făcut până acum. Energia lunii Mai aduce lămuriri în toate segmentele vieții. Cu toții vom simți o ușoară relaxare, o detensionare, ca un fel de balon care ușor-ușor începe să se dezumfle, însă nu se dezumflă de tot acum în Mai. Dar începutul este promițător.
Citeste tot articolul

Luna Nouă în tAUR, 26 aprilie 2017. RODul fiecăruia depinde de convingerile și viziunea sa

Luna nouă în Taur, din 26 aprilie ora 15:16, este o invitație la încredere. La revendicarea puterii de a ne crea viața în abundență și belșug, folosindu-ne cu grație de talentele și darurile noastre. Este o invitație la a construi cu mai multă determinare și chiar cu încăpătânare, ceea ce cu adevărat avem nevoie, ne dorim, suntem dispuși să primim în viața asta.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Taur si Berbec, 10 aprilie- 3 mai 2017. REvizie tehnică

Mercur va fi retrograd: in Taur, din 10 aprilie pana pe 20 aprilie, apoi in Berbec, pana pe 3 mai. Spunem ca Mercur este retrograd cand, de fapt, incetineste si pare ca merge inapoi. Corect se spune ca planeta se afla „in miscare aparent retrograda”.
Citeste tot articolul

Luna plina in Balanta, 11 aprilie 2017, ora 9:07. Curatenie in relatii

Acum, avem o echipa astrala in care Soarele in Berbec pe gradul 21:33 este aliat cu Uranus in Berbec si cu Eris –Zeia discordiei (136199), iar in partea cealalta, este Luna in Balanta pe gradul 21 :33 sprijinita de Jupiter retrograd in Balanta ce o forteaza sa rememoreze trecutul, sa lumineze toti pasii facuti din 1 octombrie 2016 cand a fost Luna Noua in Balanta.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală APRILIE 2017. Dacă ai intrat în horă, joci!

Vâltoarea evenimentelor în care suntem deja implicați continuă și pe parcursul lunii Aprilie, astfel că plictisul, liniștea și armonia mai au de așteptat până să se aștearnă în preajma noastră. Ne aflăm în situația jocului în diverse hore, fie că ne place, fie că nu. Nici vorbă să ieșim din joc, nici vorbă să trișăm, nici vorbă să mai stea ascunse detalii personale și care prin demascarea lor ar rezolva multe și mărunte din viața noastră. Și totuși ceva bun va ieși din toată această degringoladă ce pare de neoprit sau de neînțeles.
Citeste tot articolul

Nunta Cosmică, 29-31 martie 2017. Creații la înălțimea conștiinței noastre, cu ușurință totală!

Este poate cea mai semnificativă și puternică perioada din an, din punct de vedere al clarității de care ne bucurăm și a ușurinței pe care acum o putem avea în a merge drept la țintă, a ne mișca înainte, a face un salt și a descoperi/obține ceea ce multă vreme părea doar un vis frumos sau o problemă de nerezolvat.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima