Previziuni astro

Luna noua in Capricorn, 17 ianuarie 2018. O cale noua pentru evolutie...

O Luna Noua in Capricorn, deci intr-un semn cardinal de pamant aduce preocupari legate de trecut si viitor, camin, traditie, cariera, parinti, statut social, ambitii profesionale, functii inalte, constructii durabile prin munca, efort indelung, rabdare, atentie, initiere si ucenicie. Scopul cel mai inal al Capricornului este de a crea “Cerul pe Pamant” si nu intampltor, acest semn este semnul nasterii lui Isus Cristos. Se pare ca acest semn enigmatic este cel mai pamantesc dar si cel mai spiritual in acelasi timp. Capricornul este asociat intr-un sens material cu ambitiile lumesti si in sens spiritual cu ucenicul, ascensiunea catre divinitatea din noi.
Citeste tot articolul

Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci!

E vremea sa ascultam mai mult. Capricornul este semn feminin, de pamant, asa ca a venit vremea sa fim mai atenti. Sa nu ne mai risipim cuvintele si energia, ci sa fim cumpatati, sa le folosim cu rost si mai ales la momentul potrivit.
Citeste tot articolul

Luna plina in Rac- 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac este simbol al energiei feminine care se cere integrata acum pe pamant. Este receptivitate, ingrijire, feritilitate, senzitivitate, acceptare, permisivitate, conceptie. Racul este un semn feminin, Luna plina se plaseaza in casele VIII-II, Ascendentului se afla intr-un semn feminin... si sa nu uitam ca e o zi de 2, in an 2, la gradul 11 (2)... Si cu atatia de 2, evident este si despre relatii, despre cum ne raportam la ceilalti, cat de mult ne contribuie ei sau cat ii lasam sa ne innabuse si sa ne ia din putere, cat de cooperanti suntem, cat de deschisi spre a descoperi valoarea unor relatii din viata noastra.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IANUARIE 2018: Destructurare și restructurare

Prima lună a lui 2018 se remarcă din perspectiva astrală prin încărcarea axei Rac-Capricorn și a axei Leu-Vărsător. Pentru noi pământenii se traduce prin aspecte legate de familie versus aspecte legate de cariera profesională, mediul social în care ne aflăm și legăturile sentimentale versus legăturile de prietenie.
Citeste tot articolul

Saturn în Capricorn: în anii 2018-2020 construim, nu doar consumăm!

Ordinea, disciplina și locul corect pentru fiecare dintre noi în propria viață și în viața altora. Aceasta este aria de acoperire a lui Saturn prin Capricorn și Vărsător. Dar deocamdată ne ocupăm doar de faza 1, în Capricorn, până la final de 2020.
Citeste tot articolul

Luna noua in Sagetator- 18 decembrie 2017. Complice cu Dumnezeu

Treaba e ca Luna Noua de maine, 18 decembrie, configurata la gradul 27 din Sagetator, nu-i tocmai o simpla Luna Noua. Efectele ei sunt mult potentate de Mercur Rx, Venus si Saturn, deopotriva active tot aici, in aceeasi ciorba de energie jupiteriana.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Sagetator (3-23 decembrie 2017). Nimic nu e cum am stabilit

Mercur e inca retrograd in Sagetator, pana pe 23 decembrie. Cum s-ar zice, e incurcat in gandurile lui, si noi in ale noastre, adica merge cu frana de mana trasa, de aceea ne intelegem separat si apar incurcaturi in transmiterea informatiilor, transferul datelor, in transporturi, telecomunicatii, si rateuri ale aparatelor si masinilor sau dificultati majore de concentrare.
Citeste tot articolul

Marte in Scorpion (9 decembrie 2017- 26 ianuarie 2018). Desperate times need desperate measures.

Odata cu intrarea lui Marte in Scorpion (si instalarea lui intr-o pozitie forte de demnitate, de domiciliu nocturn), se amplifica semnificativ energia apriga a Scorpionului, pusa deja in miscare de tranzitul lui Jupiter prin semn.
Citeste tot articolul

Luna plina in Gemeni, 3 decembrie 2017. Cutia Pandorei

Luna in Gemeni in opozitie cu Soarele in Sagetator induce o tensiune intre minciuna si adevar, intre dezbaterea fara rost, vorbe multe si marunte si descoperirea ideilor mari, intre a vedea ambele fete ale unei situatii de viata si imbratisarea adevarului.Cel mai grav defect al semnului Gemeni este tendinta de a judeca fals alte persoane, de a depune marturii false iar aceasta Luna Plina poate lumina si rasplati aceste abateri de la legea divina “ Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2017: Declanșarea marilor schimbări

Primul eveniment astral al lunii este aspectul de Lună plină în Semnul Gemenilor pe 3 Decembrie. Tot pe 3, Mercur își încetinește mișcarea prin Săgetător și ușurel o ia îndărăt, intrând în mișcarea așa-zis retrogradă. Astfel 3 Decembrie este o zi foarte importantă pentru că se închid etape privitoare la mentalitatea și filozofia de viață abordată până acum, fiind un moment excelent de a porni în căutarea unor alte valori morale și spirituale. Vom revizui multe concepții și planuri față de tot ce ne înconjoară, iar sistemele de credință vor intra discret pe un alt făgaș.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima