Previziuni astro

Toate planetele in mișcare directă, 7 ianuarie- 6 februarie 2017. Undă verde din partea Universului

"Un eveniment astrologic rar are loc din 7 ianuarie pana in 6 februarie 2017. Acesta este denumit APDM (in limba engleza “All Planets in Direct Motion” sau tradus “Toate planetele in miscare directa”). Aceasta abreviere a fost inventata de Stephanie “Wave” Forest, care a fost primul astrolog care a publicat articole pe aceasta tema.
Citeste tot articolul

Mercur în mers direct în Săgetător, din 8 ianuarie. Gesturile mici duc la experiențe mari

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd (Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 19 decembrie 2016), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 28:51 Sagetator, dar pana pe 27 ianuarie 2017 cand ajunge pe gradul 15:08 Capricorn, inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 29 Sagetator -16 Capricorn pentru a treia oara. Cat a fost retrograd, Mercur in Capricorn a creat dezordine chiar haos in tot ce tine de administratie, guvern, cariera, pozitie sociala, calatorii, a perturbat comunicarea la nivel de guvern, presedinte, intreprindere, fel de fel de organizatii, putere, administratie.
Citeste tot articolul

Venus in Pești (3 ianuarie- 3 februarie 2017). Iubire fără reguli, limite și rețete

Peștii sunt semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui sa faci cutare...
Citeste tot articolul

Previziuni numerologice 2017. Debutul unui ciclu important

Anul 2017 are vibrația energetică 1 și deschide un ciclu de nouă ani, un ciclu deosebit, care va intensifica orientarea spre cu totul alte filozofii de viață, spre abordarea unui alt sistem de valori morale și spirituale.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IANUARIE 2017: Cu toată puterea înainte!

Prima lună calendaristică din primul an al unui ciclu de nouă ani aduce o mare dorință de cooperare, de evidențiere a faptului că toți avem nevoie de ceilalți oameni și oricât ne-am strădui să ignorăm importanța lor în viața noastră, tot la ei vom reveni. De aceea este bine să fim înțelegători, toleranți, răbdători, deschiși spre colaborare și să ne orientăm spre valori morale și spirituale autentice.
Citeste tot articolul

2017- Focul Renașterii

Un an ca un cal pursânge, care răspunde direct şi cu aceeaşi monedă la trăirile noastre emoţionale. Este alegerea noastră, a fiecăruia, dacă vrem să stăm pe un cal nărăvaş sau să descoperim că suntem călare pe calul lui Harap Alb. Acesta ne poate duce ca vântul şi ca gândul şi chiar despre gânduri va fi vorba, în mod special, pe tot parcursul anului. Avem de ales între gânduri care să ne înalţe sau să ne coboare.
Citeste tot articolul

Luna nouă in Capricorn, 29 decembrie 2016. O promisiune divină

Ultima Luna nouă din acest an are loc în semnul Capricornului, pe 29 decembrie, la ora 8:51. Cu ascendentul in acelasi semn, Capricorn, si fiind situata în casa a XII-a astrologica, vorbim despre o incheiere, un final, o etapa lunga din viata noastra care se afla la momentul bilantului, al evaluarii si ajustarilor. E un moment in care, vrem sau nu, privim mai mult inapoi decat inainte, ca si cum inca mai avem ceva de vazut, de inteles si de invatat, inainte sa ne vedem de drum.
Citeste tot articolul

Marte e în Pești. Să dansăm, deci!

Da, Marte a intrat în Pești. Colacul de peste pupăză ne spune că și Mercur e retrograd. E vremea undoing-ului. Ori desfacem lucruri, ori nu mai facem nimic. Dansăm. Ne găsim, fiecare, beat-ul (sau curentul) și mergem pe el. Unii învață un dans nou, alții se unduiesc așa cum știu ei mai bine. Ideea e să dansezi.
Citeste tot articolul

Cine nu e gata, il iau cu lopata! Atmosfera astro pe final de an

Mercur Retrograd, Marte in Pesti, Solstitiul de Iarna, Luna Noua… calendarul astrologic pentru sfarsitul lui 2016 este unul extrem de bogat. Pare ca daca nu ne-am facut treaba bine in decursul acestui an, suntem cumva luati pe sus sa o facem in putinul timp care a mai ramas pana la sfarsitul lui.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd, din 19 decembrie. Inteligența orientată spre nevoile sufletului

19 decembrie- Mercur trece la mișcarea aparent retrogradă, plecând de la conjuncția cu Pluton din Capricorn, este ca și cum pe întreaga perioadă de retrogradare, până în 7 ianuarie, ne spune că trebuie să ne maturizăm, să aprofundăm, să învățăm să ne înțelegem și să înțelegem.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima