Previziuni astro

Luna nouă în Scorpion, 18 noiembrie 2017. Arta desprinderii

Noi credem ca viata este despre acumulare, despre a avea, a obtine si a controla/securiza apoi ceea ce am obtinut. Cand colo, fericiti sunt cei care stiu sa se desprinda cu usurinta de ceea ce nu le mai foloseste. Viata asta este despre energie care ia forme. Este despre a folosi aceasta energie si apoi a-I da drumul. Nu detinem cu adevarat nimic. Este doar o minciuna, o iluzie, o distragere… aceea ca putem avea ceva al nostru. Iar daca ne lasam distrasi de forme, incepem sa ne agatam de ele si sa traim in prizonierat permanent, intr-o cutie, intr-o cusca de soarece care alearga permanent incolo si incoace sa tot faca si sa dreaga, uitand sa respire si sa se bucure.
Citeste tot articolul

VENUS in SCORPION (7 noiembrie- 1 decembrie 2017). Dedesubturile relatiilor afective

1. Se activeaza latura obscura, dosita, ascunsa a unei relatii afective. Daca pana mai ieri ti se parea ca stii ce-i in relatia ta, acum s-ar putea sa vezi ca nu stii. Credeai c-ai depasit niste momente grele din viata ta intima? Ei bine, ele continua sa lucreze. Pot reveni acum niste emotii traumatizante in cuplu, semn ca ele n-au fost depasite, modificate, rezolvate. Se reactiveaza tiparul energetic al acelui tip de relatie afectiva care vine cu o doza toxica de rezistenta, de obsesie, de „not let go”. Poti atrage exact scenariile de care te temi, lucrurile vin pe fricile tale, pe ce proiectezi si nu vrei sa arati.
Citeste tot articolul

Luna plină în Taur, 4 noiembrie 2017. E destul pentru toți

Luna plina incheie capitole sau duce ceva la nivelul urmator. Acum poate fi vorba de sanatatea noastra la toate nivelurile, de stil de viața, vindecare, munca, rutina, randament. E interesant să ne uităm cum anume stilul de viață pe care il avem, contribuie sau nu la bunăstarea și prosperitatea noastră. La echilibrul si stabilitatea noastra. La ceea ce putem numi implinire. Dar si despre rolul relatiilor pe care le avem, in toate acestea.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală NOIEMBRIE 2017: Acțiune în forță

O lună foarte dinamică, orientată spre acțiune de anvergură. Poate fi vorba despre acțiuni un pic hazardate, acompaniate și de o mare dorință de aventură. Dacă în prima parte a lunii – cât Soarele se va afla în Semnul Scorpionului – vom fi mai introvertiți, mai discreți, tentați de a acționa mai ales la nivel mental sau în secret, în a doua parte vom simți nevoia de surle și trâmbițe pentru a ne anunța fiecare decizie sau mișcare.
Citeste tot articolul

Luna noua in Balanta- 19 octombrie 2017. Libertatea e la un adevar distanta

Pe 19 octombrie, la 22:11h ora Romaniei, se formeaza aspectul de Luna Noua in semnul Balantei. Luna Noua ocupa casa a V-a astrologica, ascendentul se afla in Rac, iar stapana Lunii noi- Venus- se afla in Balanta. Avem de-a face cu o Luna noua speciala, prin aspectele pe care le formeaza, in special cu Uranus (opozitie. Acesta este un aspect dinamic, care poate provoca salturi imense in diferite domenii de viata, pentru fiecare dintre noi, dar mai ales in zona relatiilor. Luna noua este insotita de Mercur si Jupiter in Scorpion (stelium), sustinuta de Saturn prin sextil, expansionata de Neptun (trigon).
Citeste tot articolul

Luna plina in Berbec, 5 octombrie 2017. Regenerare prin renunțare

Joi 5 octombrie 2017, la ora 21:31 avem Lună plină în Balanță, adică cele doua luminarii se vor afla față în față la masa tratativelor, pe axa Berbec-Balanță.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2017. Relațiile pe primul loc!

Octombrie este o lună în care ar trebui să ne preocupe relaționarea cu ceilalți, selectarea anturajului apropiat, selectarea partenerilor de viață și de afaceri, cooperarea la modul general și mai puțin competiția sau lucrul pe cont propriu. Ceea ce vom alege acum în plan relațional se va dezvolta pe ani buni de acum încolo, astfel incat este foarte important să ne focusăm pe relațiile care ne sunt utile din toate punctele de vedere. Și touși ar trebui să primeze nevoile sufletești în orice tip de relație..., in ciuda contextelor realitatii imediate.
Citeste tot articolul

Posibilități la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE

Luna nouă în Fecioară anunță noi inceputuri care sunt in nota acestui semn astrologic: un nou stil de viata, o reordonare a programului si activitatilor zilnice, o schimbare in regimul alimentar si in atitudinea fata de corpul nostru si fata de sanatate.
Citeste tot articolul

Luna plina in Pesti, 6 septembrie 2017. Dez-amagiri sanatoase, iubire si vise implinite

Sunt zile cu o energie puternica de transformare, decontaminare si vindecare. Nu doar vindecare fizica, ci si vindecare de iluzii sau de asteptari care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legatura cu ce vrem in realitate. Este o saptamana in care suntem spectatorii propriei realitati create prin alegerile facute in ultimele 6 luni si nu numai, fara sa putem interveni. Deja a fost facut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gandit, am spus si ales.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2017: Începutul unei etape greu de anticipat

Iureșul care se declanșează acum ne va ajuta să ne orientăm spre adevăratul nostru drum în viață, spre oamenii care ne vor fi alături de acum încolo, spre orizonturi nebănuite încă. Să ne amintim că ne aflăm într-un an de vibrație 1, luna Septembrie are și ea vibrația 1, deci este cea mai importantă perioadă a acestui an, dar și a următorilor nouă ani. Legea lui unu întră în vigoare în adevăratul sens
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima