Previziuni astro

Nunta cosmică dublă 2018: Magicienii in acțiune!

Pe 20 martie, seara, Soarele a intrat în Berbec, marcând echinocțiul de primăvară. La acel moment, Luna deja se afla în Taur. Soare în Berbec și Lună în Taur este combinația cunoscută în astrologie drept NUNTĂ COSMICĂ. Durează cam 2 zile și jumătate în fiecare an (Luna atât stă într-o zodie, aproximativ două zile și jumătate). Ambele planete, în zodiile respective, se află în exaltare, poziția lor cea mai înaltă.
Citeste tot articolul

20 martie 2018, Echinoctiul de primavara. E vremea initiativei si actiunii!

Pe 20 martie la ora 6:15 p.m., Soarele isi face intrarea in Berbec. Este, asadar, Echinoctiul de primavara si inceputul noului an astrologic.
Citeste tot articolul

Marte în Capricorn, 17 martie- 16 mai 2018. Gata cu joaca!

Marte este în Capricorn și de aici, din semnul structurii, al cadrului clar de acțiune și manifestare, al disciplinei, responsabilității și obiectivelor realiste, ne sprijină să atingem niște piscuri ale succesului in diverse arii de viață. Avem și termen de execuție a "lucrării" propuse: doi ani. Atât îi ia lui Marte să facă un tur de zodiac și să revină din nou într-un semn.
Citeste tot articolul

Luna noua in Pesti, 17 martie 2018. Destramarea vechilor conditii de viata

Aceasta Luna Noua in Pesti poate conduce la destramarea vechilor conditii de viata. Semnul Pesti marcheaza trecerea de la iarna la primavara, ceva se termina lasand loc unui “nou anotimp“ pentru fiecare dintre noi .
Citeste tot articolul

Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim!

In semnul Berbec, Venus este o pofticioasa, se plictiseste repede si isi ascunde sensibilitatea in fel de fel de relatii impusive. Valorile, relatiile, legatura stabilita de aceasta energie venusiana, sunt distorsionate de focul semnului Berbec. Aici, Venus promoveaza narcisismul, iubirea de sine este pronuntata. In Berbec, Venus se afla in “cadere” accentuand astfel defectele acestui mic benefic, devine o energie ce ofera gustul aventurii, impulsivitate in sentimente, reactii bruste, atitudine impulsiva, dorinta noului “etern” in iubire. Este un teritoriu dificil pentru doamna Venus, cum Marte este adesea un simbol al razboiului, conflictului, se pare ca doamna noastra este pregatita de lupte, de conflicte, isi pune in lumina sinele, reaprinde indrazneala, obraznicia este pe val.
Citeste tot articolul

Luna plina in Fecioara, 2 martie 2018. Pastreaza ce e functional!

Este o perioada in care pot avea loc schimbari majore. Luna martie in intregime este un spatiu al schimbarii si al creatiilor noi. Sigur ca uneori creatiile noi sunt precedate de asa-zise distrugeri si ca, in aparenta, pierdem ceva pentru a crea altceva. In fond nu e vorba despre pierdere, nu avem ce pierde pentru ca nu detinem nimic cu adevarat, iar viata in sine inseamna o schimbare si o curgere continua.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală MARTIE 2018: Un început zgomotos!

Contextul astral al lunii Martie ne va introduce rapid într-o nouă etapă de viață. Practic este o perioadă în care în mod deschis ne vom revizui toate sectoarele vieții cotidiene, atât la nivel individual, cât și la nivel social.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală FEBRUARIE 2018: O liniște provocatoare

Din perspectiva astrală, Februarie pare o lună liniștită, însă dincolo de aparențe se țes marile schimbări ce vor urma după terminarea ei. Cumva este vorba despre finalul unei etape de viață, final care se va vedea și se va înțelege în totalitate pe parcursul acestui an.
Citeste tot articolul

Marte în Săgetător (26 ianuarie- 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce-au fost!

Când Marte ajunge în Săgetător, cam o data la doi ani, începe nestarea, ni se aprind călcâiele la gândul cine știe cărei aventuri, ni se deranjează principiile, ni se amestecă gândurile și începem să ne dorim nefăcutele. Marte în Săgetător e precum zilele de iarmaroc ale unui oraș de provincie, când apăr toate tiribombele, jocurile și vată pe băț, iar copiii, dar și adulții, parcă le-ar încerca pe toate.
Citeste tot articolul

Luna noua in Capricorn, 17 ianuarie 2018. O cale noua pentru evolutie...

O Luna Noua in Capricorn, deci intr-un semn cardinal de pamant aduce preocupari legate de trecut si viitor, camin, traditie, cariera, parinti, statut social, ambitii profesionale, functii inalte, constructii durabile prin munca, efort indelung, rabdare, atentie, initiere si ucenicie. Scopul cel mai inal al Capricornului este de a crea “Cerul pe Pamant” si nu intampltor, acest semn este semnul nasterii lui Isus Cristos. Se pare ca acest semn enigmatic este cel mai pamantesc dar si cel mai spiritual in acelasi timp. Capricornul este asociat intr-un sens material cu ambitiile lumesti si in sens spiritual cu ucenicul, ascensiunea catre divinitatea din noi.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima