Previziuni astro

Luna Noua in Leu- 23 iulie, 12:45h. Cum e sa FII EXTRAORDINAR?

Este prima din cele 2 Luni noi in Leu, a doua are loc pe 21 aug, când este si eclipsă totală de Soare. In acest rastimp, ne aflam pe un culoar al transformarii si creativitatii, pe care il vom parcurge trecand prin doua eclipse (una de Luna, pe 7 august si una de Soare, pe 21 august) la finalul caruia nimeni nu va mai fi la fel. Aceasta perioada in care tocmai intram este un start nou curajos in viata noastra.
Citeste tot articolul

Luna plina in Capricorn, 9 iulie 2017. Apexul transformarii

Luna plina in Capricorn este apexul perioadei in care sunt activate toate bratele crucii cardinale. Ne aflam intr-un proces accelerat de purificare, curatenie si transformare a constiintei. Suntem tot mai mult noi insine, deci odata cu deschiderea catre autenticitate, experientele, oamenii, care nu se mai potrivesc cu cine devenim, ies din viata noastra.
Citeste tot articolul

Crucea Cardinală: toata lumea, in hora... schimbării!

Ne aflam la debutul unei perioade caracterizate de un urias potential de schimbare si innoire. Incepand cu Luna noua in Rac, care are loc pe 24 iunie, si pana pe 21 iulie, traversam o etapa intensa, care ne cere sa reconfiguram "traseul". O configuratie numita "cruce cardinala" se formeaza acum pe cer, protagonistii in rolurile principale fiind Marte (Rac), Jupiter (Balanta), Pluto (Capricorn), Uranus (Berbec). Iar aceasta configuratie pare sa ne ceara destul de dur, radical, fara drept de apel, sa facem schimbarile benefice pentru noi. Sa facem curat. Sa lucram la calitatea propriei vieti. Sa fim mai atenti la ceea ce ne hraneste inima si sa ne reevaluam prioritatile. Asta presupune constientizare, profunzime, asumare, iesire din comoditate, taraganare si complacere.
Citeste tot articolul

Luna plina in Sagetator, 9 iunie 2017. Intensitate, transformare si optimism

Luna plina din iunie cade pe data de 9 in semnul de foc al Sagetatorului, aducand intensitate, transformare si optimism. Energia Sagetatorului e inteleapta si expansiva.Ori de cate ori Luna plina e in acest semn, ea amplifica gandurile si sentimentele noastre si aduce mai multa informatie la suprafata. Este ca si cum aceasta Luna plina ne va da o lupa, astfel incat sa putem vedea mai bine in detaliu ce functioneaza si ce nu fucntioneaza in vietile noastre.
Citeste tot articolul

Marte in Rac (5 iunie- 20 iulie 2017). Calea luptatorului vigilent

Odata cu intrarea lui Marte in Rac (5 iunie), ne adunam ostile, ordonam retragerea lor din campul bataliei. Daca in ultimele saptamani energia accentuata a Gemenilor ne-a pus pe drumuri, pe cautat, invatat, cercetat, aflat, explorat posibilitati, iar uneori pe risipa de timp, atentie si alte resurse, acum aceasta energie este inlocuita treptat cu una ceva mai conservatoare si prudenta, dar receptiva si vigilenta, a Racului.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală IUNIE 2017: Noi începuturi!

Atmosfera lunii Iunie va fi mult mai degajată decât în lunile precedente. Cu toții vom simți o detensionare pe toate planurile vieții, dar mai ales în relații lucrurile vor deveni mai limpezi. Vom ști ce avem de făcut în continuare, ce trebuie să schimbăm în viețile noastre pentru a ne reconfigura stilul de viață și modul de abordare a experiențelor pe care le avem de trăit pe aici prin planul fizic al planetei Pământ.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Gemeni, 25 mai 2017. O energie extraordinară!

Luna Nouă coincide cu o mare sărbătoare și anume ziua Înălțării la Cer a Domnului Iisus. În plus ea are o încărcătură specială, căci ne aduce o mobilitate deosebită. Pentru a o putea folosi este nevoie să ne vindecăm de tot ceea ce ne aduce suferință din trecut, o putem face simplu prin iertare, prin detașare dar mai ales prin manifestarea unei înțelepciuni și înțelegeri profunde.
Citeste tot articolul

Destinul în Leu, 9 mai 2017- 6 noiembrie 2018! Intoarcerea Regelui. Fii Întreg!

Începând cu seara zilei de 9 mai 2017 și până pe 6 noiembrie 2018, axa Destinului se deplasează pe sectorul Leu-Vărsător: Nodul Nord în Leu și Nodul Sud în Vărsător. Un an și jumătate în care suntem chemați să jucăm rolul principal în propria viață și să nu ne dăm mai multă importanță decât se cuvine în viețile celorlalți.
Citeste tot articolul

Lună Plină în Scorpion, 11 mai 2017. Transformare necesară

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste.
Citeste tot articolul

Mercur in mers direct în Berbec, din 3 mai 2017

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd (Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 10 aprilie 2017), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 24: 16 Berbec. Pana pe 21 mai cand ajunge pe gradul 4:51 Taur (gradul de pe care a inceput miscarea aparent retrograda), inca ne mai intrebam “asta sau aia”, nehotararea ne tine de mana, deoarece Mercur strabate gradele zodiacale 24 Berbec- 5 Taur, pentru a treia oara. Cat a fost retrograd, Mercur a indus un fel de ceata mentala, a incurcat multe (cuvinte, idei, scrisori, bagaje, etc.) in schimb a favorizat odihna, somnul, meditatia, analizarea trecutului cu problemele lui spinoase.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima