Previziuni astro

Posibilități la Luna nouă in Fecioară, 20 septembrie 2017. Calea către PACE

Luna nouă în Fecioară anunță noi inceputuri care sunt in nota acestui semn astrologic: un nou stil de viata, o reordonare a programului si activitatilor zilnice, o schimbare in regimul alimentar si in atitudinea fata de corpul nostru si fata de sanatate.
Citeste tot articolul

Luna plina in Pesti, 6 septembrie 2017. Dez-amagiri sanatoase, iubire si vise implinite

Sunt zile cu o energie puternica de transformare, decontaminare si vindecare. Nu doar vindecare fizica, ci si vindecare de iluzii sau de asteptari care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legatura cu ce vrem in realitate. Este o saptamana in care suntem spectatorii propriei realitati create prin alegerile facute in ultimele 6 luni si nu numai, fara sa putem interveni. Deja a fost facut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gandit, am spus si ales.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2017: Începutul unei etape greu de anticipat

Iureșul care se declanșează acum ne va ajuta să ne orientăm spre adevăratul nostru drum în viață, spre oamenii care ne vor fi alături de acum încolo, spre orizonturi nebănuite încă. Să ne amintim că ne aflăm într-un an de vibrație 1, luna Septembrie are și ea vibrația 1, deci este cea mai importantă perioadă a acestui an, dar și a următorilor nouă ani. Legea lui unu întră în vigoare în adevăratul sens
Citeste tot articolul

Saturn în mers direct in Sagetator, din 25 august

Saturn in mers direct in Sagetator si in casa I poate fi semnalul unui nou ciclu de crestere personala iar schimbarile facute acuma pot fi de lunga durata. In urmatoarea perioada, Saturn vrea sa invatam despre “valoarea moderatiei“ si despre prudenta iar cel mai bun mod de a ne descurca cu “profesorul Saturn“ este de a evita lupta impotriva acestor lectii. Saturn va rasplati eforturile indelungi intr-un proiect practic, util, semnificativ, este cel mai bun timp in care putem invata despre limitele personale precum si cele relationale.
Citeste tot articolul

Eclipsa totala de Soare in Leu, 21 august 2017. REVELAȚII si SCHIMBARI radicale

Revelatiile constientizarile si toate intelegerile de acum depasesc orice linie a logicii si chiar a imaginatiei noastre. Sunt posibilitati neasteptate care se dezvaluie acum, raspunsuri incredibile ale oamenilor din preajma, alegeri pe care le facem cu foarte multa putere si claritate, cu curaj, derutandu-i pe ceilalti. Este un capat de linie, e nevoie sa coboram in statie, chiar daca nu eram pregatiti pentru asta si nu am fost anuntati inainte. Lasam in urma vagoanele, drumul vechi, poate chiar anumite relatii care nu mai adauga demult valoare vietii noastre. Si alegem alt drum, alt mijloc de de calatorie, modificam termenii de insotire cu altii etc. Unii pot disparea brusc de undeva, dintr-o relatie, de la un job, dintr-un parteneriat sau chiar din tara.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Fecioara si Leu, 13 august- 5 septembrie. Revizuire si reorganizare: a doua sansa!

Mercur in Fecioara este in exaltare, asta inseamna o energie puternica ce sporeste, amplifica abilitatile in gandire, comunicare, permite dezvoltarea unor opinii clare si perceperea vietii prin detalii din toate partile dar in acelasi timp ofera si capacitatea de ansamblare ordonata a acestor detalii. In acest semn, Mercur ne invata sa etichetam totul, de la gesturi, lucruri, persoane la idei, experiente senzitive, iar aceasta eticheta trebuie sa contina “util, confortabil, perfect”.
Citeste tot articolul

Eclipsa partiala de Luna in Varsator, 7 august 2017. Trambulina a constiintei: ori accepti, ori schimbi!

Luni, 7 august 2017, la ora 21:10 ora Romaniei, Luna se va afla in opozitie cu Soarele la grad perfect. Este vorba despre faza de Luna Plina, cu Soarele situat in Leu si Luna in Varsator, ascendentul momentului fiind in Pesti. In acelasi timp, fiind implicate nodurile lunare, avem de-a face cu o eclipsa partiala de Luna.
Citeste tot articolul

9 - Vibratia universala numerologica a lunii AUGUST. Calea inițierii si a intelepciunii

9 este o vibratie masculina, profunda, sacra, compusa din 3 trinitati (3×3). Numarul 9 este ultimul in scara numerologica de baza ( numerologia se bazeaza pe primele 9 cifre) iar din punct de vedere energetic, vibratia lui 9 vorbeste despre fraternitate, generozitate, sfarsituri, profunzime, altruism, dragoste universala, intuitie si capacitate spirituala in acord cu esenta naturii cosmice. In numerologie, numarul 9 este simbolul intelepciunii si initierii, deschide calea cunoasterii mistice. Numarul 9 are calitatile tuturor numerelor 1-8 iar daca adunam 1+2+3+4+5+6+7+8=36, obtinem tot 9=3+6 .
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală AUGUST 2017: Luna eclipselor, de importanță maximă

August este una dintre cele mai importante perioade din acest an, datorită multor evenimente astrale care ne vor influența viața cotidiană pe termen lung. Focul este foarte accentuat și la propriu și la figurat, urmat de Pământ și la egalitate de Apă și de Aer. Însă dogoarea zilelor de Vară va fi foarte accentuată, datorită faptului că toate cele trei Semne de Foc sunt activate puternic de aspecte planetare.
Citeste tot articolul

Luna Noua in Leu- 23 iulie, 12:45h. Cum e sa FII EXTRAORDINAR?

Este prima din cele 2 Luni noi in Leu, a doua are loc pe 21 aug, când este si eclipsă totală de Soare. In acest rastimp, ne aflam pe un culoar al transformarii si creativitatii, pe care il vom parcurge trecand prin doua eclipse (una de Luna, pe 7 august si una de Soare, pe 21 august) la finalul caruia nimeni nu va mai fi la fel. Aceasta perioada in care tocmai intram este un start nou curajos in viata noastra.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima