Previziuni astro

Atmosfera astrală APRILIE 2017. Dacă ai intrat în horă, joci!

Vâltoarea evenimentelor în care suntem deja implicați continuă și pe parcursul lunii Aprilie, astfel că plictisul, liniștea și armonia mai au de așteptat până să se aștearnă în preajma noastră. Ne aflăm în situația jocului în diverse hore, fie că ne place, fie că nu. Nici vorbă să ieșim din joc, nici vorbă să trișăm, nici vorbă să mai stea ascunse detalii personale și care prin demascarea lor ar rezolva multe și mărunte din viața noastră. Și totuși ceva bun va ieși din toată această degringoladă ce pare de neoprit sau de neînțeles.
Citeste tot articolul

Nunta Cosmică, 29-31 martie 2017. Creații la înălțimea conștiinței noastre, cu ușurință totală!

Este poate cea mai semnificativă și puternică perioada din an, din punct de vedere al clarității de care ne bucurăm și a ușurinței pe care acum o putem avea în a merge drept la țintă, a ne mișca înainte, a face un salt și a descoperi/obține ceea ce multă vreme părea doar un vis frumos sau o problemă de nerezolvat.
Citeste tot articolul

Luna noua in Berbec, 28 martie 2017. Faca-se voia ta!

[...]“Daca ai de spus ceva, spune, iar daca nu, pe veci sa taci “ este fundalul cosmic al acestei nunti astrale iar Venus retrograd in Berbec pe gradul 3:17, devine martorul cheie care se ridica in picioare dornica sa-si prezinte marturiile pretioase din trecut care pot bloca mersul inainte. Venus retrograd strica intr-un fel nunta cereasca, complica noile obiective, amplifica comportamentul scandalos si pacatos, dragostea scrie romane de buzunar, banii complica lucrurile.
Citeste tot articolul

Echinoctiul de primavara- 20 martie. Atmosfera, posibilitati, recomandari

Pe 20 martie, la ora 12:29, Soarele intra in Berbec. Berbecul spune: "Fa o miscare! Ori actionezi, ori iesi din drum." Cand Soarele se muta in acest semn de foc, ai nevoie sa te concentrezi pe luarea de masuri. Cu toate acestea, asigura-te ca actiunile tale sunt strategice, astfel incat acestea sa poate ajute dinamic propulsarea creatiilor tale inainte. Utilizeaza acest combustibil al Berbecului.
Citeste tot articolul

Luna plina in Fecioara, 12 martie 2017. REGENERARE a fiintei si vietii, prin relatii

Luna plina in Fecioara (12 martie, 16:54h) pune accentul pe functionalitate, indiferent din ce unghi ne privim viata si pe noi insine. Este un moment cu o energie care ne imputerniceste sa echilibram voia inimii cu cea a mintii, sa abordam viata si experientele ei din perspectiva simtului practic, eficientei si claritatii.
Citeste tot articolul

Venus retrogradă în Berbec si Pesti, 4 martie- 15 aprilie. Relațiile la control!

Venus, stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer), se va afla în miscare aparent retrograda din 4 martie pana pe 15 aprilie. Venus este supranumita "zeita iubirii" iar placerile, confortul, luxul si banii intra tot in aria de manifestare a acestui astru.
Citeste tot articolul

Atmosfera astrală MARTIE 2017: Spectacol grandios

Vom avea de-a face cu foarte mult Foc, atât în interiorul ființei noastre, dar și în mediul în care trăim. Discuții aprinse, dorință uriașă de afirmare, necontând cum și în ce fel, dar să ne afirmăm și noi, să ne vadă sau să ne audă lumea; acțiuni impulsive, gesturi reprobabile, curaj nestăvilit – un carusel de stări, trăiri, senzații, emoții și evenimente bulversante, profund transformatoare.
Citeste tot articolul

Luna nouă și eclipsă de Soare în Pești- 26 februarie 2017. Magicieni cu ajutorul iubirii

Eclipsa de Soare in Pești este o ECLIPSĂ MAGICIAN, un spațiu de creatie magic, un moment de transcendere a planului în care am funcționat până acum, un salt în conștiință, un test de măiestrie si gratie.
Citeste tot articolul

Lilith în Săgetător, 14 februarie- 9 noiembrie 2017. Cine scoate sabia, de sabie va pieri!

Din 14 februarie și până pe 9 noiembrie 2017, Lilith vizitează semnul Săgetătorului. Nu ne mai uităm spre abisurile ființei, spre groapa de gunoi, spre întunericul de jos care ne dă stări de amețeală. Mai multă mizerie nu are de unde să mai iasă. Ce a fost de curățat a ieșit la suprafață. Răul a fost făcut. În următoarele 9 luni se modifică radical perspectiva. Privirea noastră se îndreaptă în sus.
Citeste tot articolul

Lună plină și eclipsă de Lună în Leu- 11 februarie 2017. Când mintea îngenunchiază in fața inimii

Este prima eclipsă din cele 4 care vor avea loc în acest an, face parte dintr-o serie de eclipse "prietenoase" și se constituie într-un moment-pivot în viața noastră, având în vedere contextul energetic în ansamblu. Acum se deschide un portal extraordinar, în care ne șlefuim și transformăm, devenind tot mai conștienți de drumul nou care ni se potrivește si pe care îl îmbrățișam începând cu acest an. Acest portal se va închide în luna august, când vor avea loc ultimele două eclipse din acest an.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima