Posibilitati la Luna Noua in Varsator- 30 ianuarie 2014. Salt in Constiinta

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 29 ianuarie 2014, 617 vizualizari
Posibilitati la Luna Noua in Varsator- 30 ianuarie 2014. Salt in Constiinta

Joi 30 ianuarie, la ora 23:38 ora Romaniei, cele doua Luminarii (Soarele si Luna) isi dau intalnire in semnul Varsatorului, formand aspectul de Luna Noua. Este a doua Luna Noua din ianuarie 2014, prin urmare traversam o perioada cheie in ce priveste alegerile/schimbarile pe care le facem si posibilitatile noi pe care le putem imbratisa acum. 

Ca de obicei, Luna noua creeaza contextul favorabil inceputurilor noi. Insa, de data aceasta dorinta de a avansa, de a schimba, innoi si revolutiona anumite zone din viata noastra (in special pe cea a relatiilor) este extrem de puternica. Nu intamplator, acest moment precede reluarea mersului direct al planetei Venus (31 ianuarie), opozitia Jupiter (Rac)- Pluto (Capricorn)- 31 ianuarie. Intr-un fel, dupa ce am tot revizuit si observat situatia unor relatii si atitudinea fata de bani, acum e timpul sa tragem linie si sa actionam in virtutea celor revelate si constientizate.

Cele doua luminarii sunt sustinute, prin sextil, de Uranus, guvernatorul Varsatorului. E ca o promisiune de iluminare, de constientizare, de claritate in privinta schimbarilor de drum adecvate pe care e timpul sa le facem acum. Uranus insa ne sprijina si ne faciliteaza procesul de transcendere a unor iluzii, de obtinere a unei noi viziuni, daca suntem dispusi si angajati sa ne desprindem de trecut, de suferinte obsesive, de atasamente si obiceiuri toxice. Intelegem, daca vrem, ca gandurile si convingerile noastre creeaza povestile pe care ni le spunem, iar apoi ne creeaza realitatea. Unii dintre noi realizeaza mai clar ca niciodata ca sta in puterea lor sa-si modeleze credintele, sa hotarasca ce ganduri hranesc si dezvolta, sa creeze scenarii noi de viata.

Luna noua in casa a IV-a, casa suportului afectiv, a stabilitatii, dorintelor sufletului, legaturii cu tot ce ne este familiar, aproape si drag, vorbeste despre imbolduri ale sufletului care cu greu mai pot fi negate. Poate ca pana acum au fost innabusite, ignorate, acoperite. Insa acum vocea interioara, intuitia, sau cum vreti sa-i spuneti, are glas mai puternic si ne indica acel bine inalt, acea cale implinitoare si infloritoare care ne permite sa fim cine suntem cu adevarat si sa descoperim tot mai mult din ce putem fi si crea. 

Anumite dorinte sunt cu termen de urgenta, ele nu mai pot astepta. Rutina zilnica e necesar sa se schimbe, simtim nevoia sa ne desprindem de obiceiuri vechi si sa ne construim un alt stil de viata, cu alte valori si alte preocupari. Cumva devine foarte important pentru noi cum ne traim viata, daca o facem in acord cu propriile valori si cu propriul potential sau daca ne complacem in contexte si situatii care ne limiteaza. De aceea, e esential, chiar vital, sa fim atenti ce simtim sa schimbam, ce sta scris pe indicatorul sufletesc. Apoi, e necesar sa fim pregatiti pentru a lasa in urma ceva ce nu ne mai foloseste: un mod de a gandi si de a aborda viata, o filozofie care nu mai serveste evolutiei, o relatie care ne trage inapoi, un job in care nu ne mai regasim etc. Fiecare va simti unde e nevoie sa rupa cordoanele care il impiedica sa fie cine este.

Originalitatea si creativitatea sunt apanajul Varsatorului, prin urmare, multe idei ne pot veni din senin, zilele astea. Idei inedite, solutii la care nu ne-am gandit niciodata pana acum. Cu cat suntem mai deschisi sa imbratisam noul, cu atat mai inspirati vom fi. 

Alegerile pe care le facem acum sunt, desigur, pentru binele individual, dar si pentru binele comun, intrucat Varsatorul militeaza pentru binele omenirii in ansamblu si fiecare idee pe care o are tinde sa o puna in slujba oamenilor.

Este un prilej excelent pentru un salt in constiinta, pentru cei care sunt gata sa renunte la o serie de perceptii daunatoare despre trecut si la obsesii, la incrancenare si atasamente, la complacere si compromis, pentru cei care au inteles deja ca responsabilitatea propriei vieti le apartine in totalitate si sunt deschisi sa primeasca noi posibilitati de a crea.

Schimbarile pe care le facem atrag dupa sine o schimbare in relatii si chiar in privinta prosperitatii si abundentei. Dupa Luna noua, Venus isi reia mersul direct, iar noi vom putea pune in practica tot ceea ce am constientizat in ultimele 6 saptamani, prin alegeri care sa merite pe deplin energia noastra sufleteasca si sa fie la inaltimea constiintei noastre.

Relatiile sunt in prim plan acum, avand in vedere ca ascendentul momentului este in Balanta. Cu alte cuvinte, avem de tras concluzii, de revizuit parteneriate, de luat noi angajamente si de stabilit noi limite. Ies multe adevaruri la iveala, in unele privinte ne deziluzionam, cade invelisul pe care l-am zugravit in nuante stralucitoare in cazul unor relatii. Suntem invitati sa privim realitatea relationala asa cum este, asa cum o vad ochii interiori si nu cum ne-o zugraveste frica si cum e proiectata de catre minte. Sa mergem in spatele gandurilor, dincolo de minte, si sa folosim intrebarile adresate constiintei noastre, sinelui nostru divin.

Una peste alta, prospetimea momentului de Luna noua se simte in aer si, vrem nu vrem, suntem absorbiti intr-un vortex de energie creatoare, inovatoare, iluminatoare. Mai departe, este alegerea fiecaruia cum o foloseste.

Luna Noua Inspirata si Constienta, tuturor!

Nicoleta Svârlefus

*Imagine: under30ceo.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!

luna noua Varsator 30 ianuarie 2014 previziuni
Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole