Gândul zilei

Traind cu adevarat

Sa traiesti viata ta necesita curaj. Uneori te poti trezi singur pe drum, alteori oamenii te vor uri sau te vor judeca. Insa, in final, nu conteaza de cati oameni ai ascultat si din cauza cator oameni ai ezitat sa faci ce-ti place si ce vrei, ci ramai cu ceea ce ai trait pentru ca tu ai ales asa. Si cu plenitudinea fiecarui astfel de moment in care te asculti. Si in care (te) traiesti cu adevarat... (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Liniștea interioară

Ceea ce va schimba cu adevărat lumea este liniștea interioară. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Lenea

Nu ne place sa recunoastem, ca anumite lucruri nu le facem si nu ni le oferim din lene. E mai credibil sa bagam frica la inaintare. Lenea nu arată si nu vinde asa de bine.
Citeste tot articolul

Greșeala

Adevărul e întotdeauna corectarea unei greșeli; deci greșeala face parte din adevăr. (Giuseppe Prezzolini)
Citeste tot articolul

Schimbarea e alegere

Cine nu vrea să schimbe nimic, se uită după scuze cu care să acopere. Cine vrea să schimbe, se uită după cauze, ca să descopere... #posibilități.
Citeste tot articolul

Avem de iertat

Avem de iertat pe cât de mult am judecat. Abia când n-o să mai judecăm și n-o să ne mai supărăm, Iertarea va deveni inutilă.
Citeste tot articolul

Măști și roluri

Măștile nu sunt adevărata problemă. Problema cu măștile și rolurile pe care le jucăm inconștient și repetitiv, este că ne limitează. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

Vulnerabili

Suntem și avem iubire, în măsura în care (ne) permitem să fim vulnerabili. (Nicoleta Svârlefus)
Citeste tot articolul

În prezența iubirii

În prezența iubirii...
Citeste tot articolul

Omul

Omul trebuie sa se creeze singur. El nu este un produs finit. Si omul se poate crea doar singur - nimeni nu o poate face in locul lui. Fiecare trebuie sa lucreze singur asupra sa. Fiecare se trezeste singur. (Osho)
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima